Showing posts with the label Pendapat tentang produkShow all
Women Blue Rigor-W033, Jam Tangan Wanita Jenama Guess

Assalamualaikum, hai... Women Blue Rigor-W033, Jam Tangan Wanita Jenama Guess | Alhamdulillah, item pertama hasil daripada tebusan voucher Sopathon Blogger Contest dah pun sampai ke tangan Fiza semalam.  Seawal jam 10 pagi, staff pos office menelefon Fiza bagi…

BACA SETERUSNYA >>
Susu Omega Plus Dan Crackers Roma Je!

Assalamualaikum, hai... Susu Omega Plus Dan Crackers Roma Je! | Hurmmm... Pagi ni korang breakfast apa? Fiza pulak... Alhamdulillah, minum susu omega cicah crackers Roma je.  Selain biskut jacob's weatmeal , lately... Encik suami suka beli cream cracker…

BACA SETERUSNYA >>
Warna Pensil Murah, Mana Nak Beli?

Assalamualaikum, hai... Warna Pensil Murah, Mana Nak Beli? | Alhamdulillah, di atas peluang dan ruang yang ada untuk Fiza berkongsi cerita. Kebiasaannya, bila cuti... Fiza memang lambat nak update blog. Nak² bila encik suami dan Alia ada di rumah. Harini kami …

BACA SETERUSNYA >>
Cara Paling Mudah Membuat Lemang Di Rumah

Assalamualaikum, hai... Cara Paling Mudah Membuat Lemang Di Rumah | Alhamdulillah, di atas peluang dan ruang yang ada untuk Fiza terus berkongsi cerita. Kali ni kisah Aidiladha yang masih lagi berbaki. Nak dijadikan cerita, masa raya qurban haritu… Mak me…

BACA SETERUSNYA >>
Susu Terbaik Untuk Orang Tua Dan Mudah Untuk Disediakan

Assalamu'alaikum, hai... Fizacrochet.com - Dulu mak mertua Fiza minum susu Anlene, katanya... Bila membuang mesti sembelit, kekadang najis pun keras. Orang kata... Cuba kurangkan sukatan susu supaya tak susah membuang. Tapi, tetap sama. Mungkin faktor kurang…

BACA SETERUSNYA >>
Bermalam Di Grand Dormani Rajah Court Hotel

Assalamu'alaikum, hai...  Bermalam Di Grand Dormani Rajah Court Hotel | Jumaat, anak-anak dah start cuti dan seperti kebiasaan Fiza, encik suami dan anak-anak akan ke Kuching untuk menziarahi mertua. Nak dijadikan cerita, dua minggu yang lepas encik suami bu…

BACA SETERUSNYA >>
Summer Casual Beach Flip Flops

Assalamu'alaikum, hai... Summer Casual Beach Flip Flops | Bila bukak App Shopee, mesti tangan gatal nak shopping barang... Masa beli pilis last two weeks, Fiza jugak turut membeli Flip Flops color hitam dari China. RM11.80 . Sangat murah. Review Summer…

BACA SETERUSNYA >>
Merawat bibir kering mengelupas

Assalamu'alaikum, hai...  Merawat bibir kering mengelupas | Start balik dari Sibu 20 haribulan, Fiza mengalami bibir kering . Lebih teruk lagi,  Fiza pantang tengok terus nak kupas... Apalagi, kekadang rasa pedih disebabkan luka.  Nak dijadikan cerita,…

BACA SETERUSNYA >>
Shopping pilis sariayu di shopee

Assalamu'alaikum, hai...  Shopping pilis sariayu di shopee | Alhamdulillah, kebiasaannya Fiza akan berbelanja dengan duit hasil berblog, tak pun encik suami belanja...   Untuk kali ni Fiza pulak belanja encik suami. Heehe ..  Last week duit job dah masuk ba…

BACA SETERUSNYA >>
Notebook Diary String Leaf dah sampai

Assalamu'alaikum, hai...  N otebook Diary String Leaf dah sampai |  Harini lambat bersiaran... Al-maklumlah, weekend ... Kena siapkan general cleaning dulu... Baru boleh hadap kerja-kerja online . last two weeks Fiza online shopping notebook diary di Shopee.…

BACA SETERUSNYA >>
Pelbagai keistimewaan di sebalik  topup melalui aplikasi BOOST

Assalamu'alaikum, hai... P elbagai keistimewaan di sebalik  topup melalui aplikasi BOOST | Alhamdulillah, selepas dua bulan menggunakan aplikasi boost... Ternyata ia memberikan pulangan dan peluang untuk Fiza menjana income dari rumah dengan mudah . Kenapa Fiz…

BACA SETERUSNYA >>
Reload dengan mudah menggunakan aplikasi Boost dan dapatkan kredit reload percuma. Sangat mudah! dan diyakini...

Assalamu'alaikum, hai.... Seperti yang kita sedia maklum, sekarang terdapat pelbagai aplikasi yang dibangunkan bagi memudahkan urusan dalam pelbagai tujuan. Contohnya dalam urusan jual beli nilai tambah handphone. Selalu kita beli di kedai-kedai adalah kertas b…

BACA SETERUSNYA >>
Biskut Weetameal Jacob's

Assalamu'alaikum, hai... Biskut Weetameal Jacob's | Alhamdulillah, sejak jatuh cinta dengan biskut weetameal... Jenama Jacob's, setiap bulan kami akan belikan 5 ke 6 bungkus. Alhamdulillah, ia menjadi biskut pilihan utama kami. Di tempat Fiza, ia dijua…

BACA SETERUSNYA >>
Pendapat mengenai Min Cha. Sedap ke tidak?

Assalamu'alaikum, hai... Alhamdulillah, last week encik suami belikan Fiza Min Cha... Tetiba teringin nak merasa. Sekali-sekala apa salahnya kan. Untuk pengetahuan korang... Dalam sekotak ada 12 sticks Min Cha... Harga pulak RM37 sekotak .  Setakat ni.…

BACA SETERUSNYA >>
Review Buku Jom Belajar Iqra`

Assalamu'alaikum, hai... Review Buku Jom Belajar Iqra` | Alhamdulillah, sebenarnya dah lama encik suami belikan buku Jom Belajar Iqra`. Tapi lupa nak review dengan detail. Baru-baru ni ada seorang ibu PM Fiza di blog dan intagram bertanyakan mengenai brand b…

BACA SETERUSNYA >>
Ninso Samarahan

Assalamu'alaikum, hai... Ninso Samarahan | Seperti dalam perancangan ... Semalam selepas solat Jumaat, encik suami ajak ke Ninso, Samarahan. New branch , Ninso pertama di Sarawak yang baru bukak 8 Februari baru-baru ni. Terletak bersebelah Kedai Unaco, Kawasa…

BACA SETERUSNYA >>
Cara delete atau buang mesej yang tersalah hantar atau send di WhatsApp

Assalamu'alaikum, hai... Cara delete atau buang mesej yang tersalah hantar atau send di WhatsApp | Allah panjangnya tajuk. Tapi, itulah entri terbaru dari Fiza untuk harini. Terdetik di hati Fiza nak share bila encik suami bertanyakan mengenainya. Encik sua…

BACA SETERUSNYA >>
Review : Online Shopping di Shopee

Assalamu'alaikum, hai... Online Shopping di Shopee | Siapa pernah online shopping di Shopee? Sila komen. Haha, ayat kemain memaksa. Fiza tak paksa pun untuk komen sebab Fiza pun selalu jadi silent reader . Ooppp! Jangan marah. Bukan tak nak komen... Tapi, ke…

BACA SETERUSNYA >>
Review : Mee Udang Simpang 4 Nyabor

Assalamu'alaikum,  hai...  Mee udang simpang 4 Nyabor | Alhamdulillah... Bila tempahan kait kurang, so adalah masa untuk Fiza berceloteh di blog. In Shaa Allah, walaupun sibuk dengan kerja... Akan ada masa jugak untuk family .  Nak dijadikan cerita... Last…

BACA SETERUSNYA >>