Showing posts with the label CrochetShow all
Sarung Kotak Tisu Kait Bewarna Orange

Assalamualaikum, hai... Sarung Kotak Tisu Kait Bewarna Orange | Alhamdulillah, semalam Fiza berjaya siapkan satu lagi sarung kotak tisu kait. Kali ni... Pilihan warna adalah Jingga. Stail lama, tanpa bunga seperti permintaan tuannya. So far, si empunya sangat …

BACA SETERUSNYA >>
Sarung Kotak Tisu Kait

Assalamualaikum, hai... Sarung Kotak Tisu Kait | Alhamdulillah, harini Fiza agak sibuk sedikit. That why lambat bersiaran. Nak kena siapkan sarung berkait untuk kotak tisu. So far, satu dah siap. Untuk kotak tisu ni, customer nak satu color je. Design pun d…

BACA SETERUSNYA >>
Topi Kait Warna Merah Putih

Assalamu'alaikum, hai...  Topi Kait Warna Merah Putih | Alhamdulillah, harini Jumaat dah... Sekolah pun dah start cuti. Before kami ke Kuching esok, nak jugak update picture dari customer yang dah buat tempahan kait dengan Fiza.  Tapi, sorry muka …

BACA SETERUSNYA >>
Bila customer upload gambar

Assalamu'alaikum, hai...  B ila customer upload gambar | In shaa Allah, jika ada masa dan peluang, nanti Fiza update satu persatu mengenai tempahan dan testimoni barangan kait, hasil tangan Fiza ye.  Untuk kali ni. Tetiba Fiza rasa geram pulak tengok …

BACA SETERUSNYA >>
Tempahan 20 pcs Sarung Pendrive dari UKM

Assalamu'alaikum, hai... Tempahan 20 pcs Sarung Pendrive dari UKM | Alhamdullillah, ada masa... Fiza akan updated kait jugak di sini. 😂😂😂  Last two weeks , Fiza dapat tempahan sarung pendrive kait dari seorang kakak. Tak sangka, sangat mudah beru…

BACA SETERUSNYA >>
Satu set topi dan headband kait

Assalamu'alaikum, hai...  Satu set topi dan headband kait | Alhamdulillah, weekend dapat order dari Banting, Selangor . Katanya, boleh request stail tak? Takde masalah. In Shaa Allah boleh je. So, order kali ni... Stail topinya mengikut kehendak pelangg…

BACA SETERUSNYA >>
Snowcap kait bewarna hitam merah

Assalamu'alaikum, hai...  Snowcap kait bewarna hitam merah | Alhamdulillah, semalam start mengait, harini dah pun siap. Topi kait untuk bayi perempuan 0 - 6 Bulan . Disebabkan ada masa terluang, ada dua topi available . Ready stock ye. Siapa nak, bolehla ting…

BACA SETERUSNYA >>
Snowcap kait, sangat comel bila digayakan

Assalamu'alaikum, hai... Last two weeks , Fiza dapat tempahan topi kait baby girl dari Selangor. Bila dah sampai ke tangan tuannya. Kemain... Ambik gambar sakan. Ala comelnya. Rasa nak gomel je baby dia. Alhamdulilah, kepuasaan pelanggan itulah matlama…

BACA SETERUSNYA >>
Tempoh masa untuk menyiapkan tempahan kait

Assalamu'alaikum, hai... Tempoh masa untuk menyiapkan tempahan kait | Sambil menulis blog, Fiza jugak ambik tempahan kait. Jika ada yang berminat, boleh go throught instagram fiza_crochet ya.  Alhamdulillah, setelah setahun berlalu... Tak sangka ianya mend…

BACA SETERUSNYA >>
Snowcap kait untuk bayi perempuan, saiz 6-12 bulan

Assalamu'alaikum, hai...  Snowcap kait untuk bayi perempuan, saiz 6-12 bulan | Alhamdulillah, Jumaat dapat tempahan topi kait untuk baby girl stail mickey mouse dan snowcap ribbon . Katanya, nak guna masa family day esok... Khamis 14 February. Haritu jugak…

BACA SETERUSNYA >>
Blanket dan Topi Kait Bayi

2 set blanket ataupun selimut dan topi kait Assalamu'alaikum,  hai...  Beberapa hari tak updated blog, terasa rindu nak berceloteh. Tak updated blog, bukannya lupa... Tapi, dua minggu ni... Fiza sedikit sibuk menyiapkan beberapa tempahan kait . Alhamdulil…

BACA SETERUSNYA >>
Sarung External Hardisk Berkait

Assalamu'alaikum, hai... Sarung External Hardisk berkait | Alhamdulillah, selain sarung powerbank ... Fiza jugak ambik tempahan mengait sarung external hardisk . Kalau nak order , bolehlah drop komen yer. Just bagi saiz, color pilihan dan jika nak request…

BACA SETERUSNYA >>
Powerbank pouch kait

Assalamu'alaikum, hai... Powerbank pouch kait | Antara tempahan kait yang Fiza terima. Selain aktif berblog, Fiza jugak ambik tempahan mengait. Bisnes Fiza takdelah hebat sangat. Atleast , sambil jaga anak... Boleh jugak tambah pendapatan seposendua. Alhamd…

BACA SETERUSNYA >>
Turban tak tutup telinga untuk newborn

Turban tak tutup telinga untuk newborn | Alhamdulillah, semenjak buat service mengait... Rezeki tak pernah putus. Pada mulanya hanya ambik tempahan daripada jiran berhampiran... Tapi, kini alhamdulillah... Tempahan semakin meluas ke semenanjung Malaysia dan Sabah …

BACA SETERUSNYA >>
Turban knot headband

Turban knot headband | antara produk kait terbaru dari aku. Tak sangka, mula-mula main-main test market di fb... Tak sangka pulak ada yang tersuka tanpa sengaja. Malah ada yang dah repeat order sampai tigaempat kali. Alhamdulillah... Rezeki Allah maha luas dan dat…

BACA SETERUSNYA >>
Headband Untuk Bayi 9 - 12 Bulan

Headband Untuk Bayi 9 - 12 Bulan | Selain kasut bayi dan pacifier clip , aku jugak menjual dan menerima tempahan untuk headband . Terbaru, stok untuk headband bayi umur 9 - 12 bulan. Jika nak menempah ikut warna dan pattern sendiri pun boleh. In Shaa Allah, siap…

BACA SETERUSNYA >>
Produk Terbaru Dari Barangan KAIT

Produk Terbaru Dari Barangan KAIT | Berupa pacifier clip atau dalam bahasa kita klip puting kosong. Alhamdulillah, aku jual dengan harga RM10 setiap satu TIDAK TERMASUK POSTAGE. Sangat fleksibel untuk baby dan kanak-kanak... Boleh order mengikut warna dan p…

BACA SETERUSNYA >>
Pilihan Warna Yang Menarik

Pilihan warna yang menarik | Alhamdulillah, ada jugak yang sudi menempah kasut kait dengan aku. Tapi takdelah banyak sangat... Sekadar memenuhi masa terluang tu... Adalah. Alhamdulillah, dua hari lepas ada customer dari Kuching WhatApp kat adik... Kata nak tempah…

BACA SETERUSNYA >>
Kasut Loafers Kait Untuk Baby Boy

Assalamu'alaikum, hai... Kasut Loafers Kait untuk baby boy | umur 9 hingga 12 bulan... Stail terbaru kasut kait yang ada dalam koleksi tempahanku. Alhamdulillah... Siapa yang berminat dengan kasut kait stail loafers boleh email aku untuk tempahan. Aku jual …

BACA SETERUSNYA >>
Tempahan Untuk Kasut Kait Bayi

Assalamu'alaikum, hai... Tempahan untuk kasut kait bayi | Entri terbaru dari aku untuk bulan November. Alhamdulillah, hasil kerja kerasku belajar dari Youtube cara bagaimana mengait untuk orang tangan kidal... Akhirnya, aku dah start ambik tempahan. Setakat …

BACA SETERUSNYA >>