Assalamualaikum,
Selamat Pagi.

AISKRIM WALL’S CORNETTO HERSHEY’S, GABUNGAN RASA COKLAT DAN VANILLA | Rasanya dah lama tak ajak anak-anak makan aiskrim. Nak dijadikan cerita… Hujung minggu lepas masa beli barang dapur, ternampak aiskrim wall’s cornetto hershey’s. Disebabkan tak pernah lagi merasa aiskrim perisa coklat hershey’s, jadi encik suami suruhla beli sorang satu.

Reviews

Di tempat Fiza, sebungkus aiskrim Cornetto hershey's dijual dengan harga RM3.50. Pada Fiza, harga tu standard la untuk aiskrim kon. Lebih-lebih lagi kalau jenama wall’s. Kan?

Pada Fiza part packaging aiskrimnya, so far takde masalah. Menarik! Dari segi tekstur aiskrim pun takde masalah. Just nice macam aiskrim keluaran yang lain. Kon pun rangup. I like it's.

Gambar

Manakala part paling penting dalam penilaian produk adalah rasa. Bagi Fiza rasanya takde yang menarik. Biasa-biasa je. Mungkin combination coklat harshey’s dan vanilla dia tu kot yang membuatkan rasanya tak semegah mana. Pendek kata macam makan aiskrim biasa vanilla coklat yang lain. Boleh bayangkan tak. 🤣🤭

Kalau tanya Fiza, nak repeat beli ke tak? Serik beli ke tak?

Tak jugak, kalau rasa teringin. Bolehla repeat beli… Sebab coklat dia bukanlah dark coklat. Tak la pahit macam mana coklat yang terdapat di dalam aiskrim cornetto love rose. Coklat chip yang ditaburkan di atas aiskrim pun ok. Overall, Fiza lagi suka yang Harshey’s ni. 

Korang dah try aiskrim ni?