Topi Kait Bayi Perempuan Gabungan 3 Warna

Topi Kait Bayi Perempuan Gabungan 3 Warna | Alhamdulillah, berpeluang untuk update blog lagi. Entri kali ni simple je. Fiza just nak update topi kait untuk baby girl berumur 10 bulan. Alhamdulillah, siap on time.

Topi kait bayi perempuan 10 bulan

Untuk tempahan yang ni, si ibu mintak 3 gabungan warna... Iaitu, warna pink, unggu dan putih. So far, bila dah siap... Sangat comel. Cuma tu la, masa si ibu ambik di rumah... Fiza lupa nak ambik gambar baby tu bila bertopi. Huhu...

If ada yang nak buat tempahan, just contact Fiza ye. Have a nice day.

#crochet
#topikait

Post a Comment

2 Comments

  1. Wah comelnyaa... Saya teringin sangat nak pandai mengait. Banyak kali try belajar dgn mak saya tak menjadi jugak tangan keras haha sedih sungguh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya pun belajar dengan mak, pun x menjadi jugak. Dia kanan, saya kiri. Last² tengok video di youtube terus jadi. 😂😂😂

      Delete

Terima Kasih! Kerana sudi memberi komentar di blog Fiza. Komen yang baik-baik aje. #budibahasabudayakita

fizalinolie@gmail.com