Pacifier Clip Kait Bersaiz Pendek Permintaan Pelanggan

Pacifier Clip Kait Bersaiz Pendek Permintaan Pelanggan


Antara salah satu produk kait yang Fiza ambik sebagai tempahan adalah klip puting kosong berkait. Fiza ada jugak pattern pilihan sendiri.

Tapi, Fiza lebih utamakan pelanggan... Di mana pelanggan boleh request color dan design sendiri. So far, last week ada yang buat tempahan. Tempahan kedua pattern yang sama untuk pacifier clip baby girl. Tapi kali ni dia nak dipendekkan pulak talinya.

Pacifier clip untuk puting kosong

No hal. Boleh je. Alhamdulillah, siap on time dan dah pun selamat sampai ke tangan tuannya. Actually, ramai yang berminat barangan kait. So, suka Fiza nak senaraikan balik antara produk yang Fiza buat. Antaranya...
  1. Topi dan kasut kait baby girl and boy
  2. Blanket bersaiz kain lampin
  3. Headband
  4. Pacifier clip
  5. Phone cases
  6. Bottle cases

If korang nak buat tempahan. Di alu-alukanlah ye. Just email Fiza... Tak pun drop komen kat bawah. Mudah kan. 

Post a Comment

1 Comments

Terima Kasih! Kerana sudi memberi komentar di blog Fiza. Komen yang baik-baik aje. #budibahasabudayakita

fizalinolie@gmail.com