Patutlah Asyik Loading!

Whatsapp, Facebook dan Instagram 'Down' di seluruh dunia

Alhamdulillah, anak² dah tidur... Sementara encik suami siapkan kerja sekolah yang masih berbaki... Fiza curi masa kejap untuk update blog.

Petang tadi, on the way balik daripada membeli barang dapur... Sempat jugak Fiza on facebook... Lama jugak Loading... Sampai tak boleh nak view status. Angkara malas nak tunggu... Fiza terus tutup page. Tak terfikir pulak FB tengah down.

Whatsapp, facebook dan instagram down seluruh dunia
Sumber wartakota tribunews.com

Sampailah ke malam ni, ramai yang update mengenai FB, Whatsapp dan IG tengah down satu dunia... Di blog.

Oh! Terdetik dalam hati... No wonder la petang tadi tak boleh nak view status FB. Ada masalah teknikal rupanya.

Nasib baik ada blog, bolehlah share cerita di sini. Kan?

Apa² pun for those yang perlu sangat² penggunaan socmed... Bersabar ye.

At least, bila socmed down... Boleh 'cuti' dari hadap gajet... Spend time dengan anak² dan suami... Sian dorang. - fizacrochet

Post a Comment

8 Comments

  1. Ada down paduhal. Kamek balit dr kampung tek, on semua ok juak. Kali dh up semua

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aok. Kamek sikda juak terfikir nya down mula². Bila rami orang update di blog. Rupanya. Haha...

      Delete
  2. sama lah, maxis pun sama jugak down kejap

    ReplyDelete
  3. patutlah semalam on ws, ramai yang update fb semua sistem down. huhu sebab last shu pgg hp pkul2 ptg mcm tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la. Samalah kite, malam barulah Fiza tau fb, whatsapp dan Ig down. 😊

      Delete
  4. x dpt bayang mcm ney mun cdak ya x beroperasi gik klk.. jimat. x payah beli intenet gik. haha

    ReplyDelete
  5. Fiza pun tak sedar perkara nie sbb hari minggu mmg selalu tak tgk henpon..

    ReplyDelete

Terima Kasih! Kerana sudi memberi komentar di blog Fiza. Komen yang baik-baik aje. #budibahasabudayakita

fizalinolie@gmail.com