Segmen Bloglist Shuhaida

Jom! Sertai segmen bloglist Shuhaida

Segmen bloglist shuhaida

Sambil layan cerekarama #restuayah sambil tu jugak Fiza blogwalking.

Tu la bestnya blogwalking time ketandusan idea, jumpa pulak rakan blogger buat segmen. Dapat jugak update blog malam ni. Hahaha... 

Apalagi jomla sokong segmen kawan kita Shu. Terma dan syarat pun mudah. 

Cepat! Segmen ni berlansung 5 hari je tau... Bermula dari harini. 

Kalau nak ikut, klik pada banner kat atas ok. 

Good nite 😊

Nukilan Rasa, 


Post a Comment

14 Comments

  1. terima kasih sis fiza sudi join. shu tak tengok pun cerita restu ayah. dak sofia buka siaran kartun dia. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama² Shu. Not bad kisahnya #restuayah. Hehe... Nanti² boleh Shu layan kat youtube.

      Delete
  2. good luck. datang segmen yang sama

    https://pemudattbc.blogspot.com/2019/04/segmen-bloglist-shuhaida-3.html

    ReplyDelete
  3. AWAK PUN DAH JOINT SEGMENT TU....

    https://normala-normala.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. jalan2

    https://belogsjm.blogspot.com/2019/04/segmen-bloglist-shuhaida-3.html

    ReplyDelete
  5. jalan2

    https://belogsjm.blogspot.com/2019/04/segmen-bloglist-shuhaida-3.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih kerana sudi singgah di sini 😊

      Delete

Terima Kasih! Kerana sudi memberi komentar di blog Fiza. Komen yang baik-baik aje. #budibahasabudayakita

fizalinolie@gmail.com