Segmen Pencarian Bloglist 2021 By NanieyBarnieyLurviey

Assalamualaikum. 
Selamat petang.

Sementara anak-anak tengah 'nyaman' tidur, Fiza nak join segmen bloglist yang Naniey anjurkan. In Shaa Allah tarikh tutup segmen dia ialah pada 5 Mac 2021.

Segmen blogger

Apa yang menariknya segmen ni, siapa-siapa blogger yang join. Automatik akan tersenarai di dalam bloglist dia. Siapala yang tak nak kan. Win-win situation, orang berbuat baik kita pun kenalah balas.

Jadi, Fiza pun akan tambahkan url blog Naniey di bloglist Fiza.

Jom! Support segmen Naniey. If korang nak join, klik je pada banner di atas okeh!

#segmenbloglist
#bloggersegmen

Catat Ulasan

12 Ulasan

  1. Salam Kenal.. Terima kasih join segmen naniey. Done follow sini. Jap lagi Naniey update kat bloglist.. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih Naniey sebab sudi singgah Dan follow blog Fiza. Selamat berkenalan ye. 🙂

      Padam
  2. okay., gudluck ye cik kak fiza tuu., ;p

    BalasPadam
  3. Singgah dri segmen yg sama
    https://cikcappuccinolatte.blogspot.com/2021/02/segmen-pencarian-bloglist-2021-by.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih sis CCL kerana sudi singgah di blog Fiza. Selamat bersegmen ye. 🙂

      Padam
  4. Selamat bersegmen kak. Semoga berjaya masuk bloglist penganjur.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih Fiza. Jom ikut sama segmen ni. 🙂🤭

      Padam
  5. Selamat bersegmen! :)

    https://bilagadiskidal.blogspot.com/2021/03/segmen-pencarian-bloglist-2021-by.html

    BalasPadam

Terima Kasih! Kerana sudi memberi komentar di blog Fiza. Komen yang baik-baik aje. 😊😆👏#budibahasabudayakita

fizalinolie@gmail.com