Agent ABX Terbaru Di Bahagian Betong Bagi Tahun 2021 | Pepagi lagi dapat mesej dari agent ABX. Alhamdulillah, biji benih bunga Carla Lily my mom dah sampai. Actually, Fiza beli dari Mindland China. So, lepas dua minggu lebih baru sampai. Kali ni dorang hantar parcel melalui perkhidmatan ABX.

Dah lama Fiza tak berurusan dengan ABX. So, tak tahu pulak agent dah bertukar. Dulu agent kedai Thomas Betong.

Jadi, nak jugak updated di sini the latest agent ABX area Betong, Sarawak. At least, info ni berguna buat mereka yang ingin tahu. So, takdelah buang masa nak cari lokasi. Betul tak?

Actually, agent ABX area Betong untuk tahun 2021 terletak di Pasar Debak, sederet dengan Alam Cafe. Di bawah ni gambar kedai agent tersebut. Gambar ni Fiza ambik dari FB owner. Dah bagitau dorang Fiza ambik untuk updated blog. So, bolehla pergi ke kedai tersebut based on gambar yang mana tertera nama Syarikat Renriana.

Agent ABX area Betong 2021 Terbaru

Memandangkan adik kerja di Debak, So Fiza mintak dia jelah tolong ambikkan parcel tersebut.

Berikut waktu operasi agent ABX di Debak. So, bolehla ambik barang based on time kat situ je ye. 
Informasi

Jangan tanya Fiza nombor phone dorang pulak. Sorry! Sangat-sangat sebab Fiza takde minta kebenaran nak letak nombor phone kat sini. So, kalau korang nak tahu parcel korang dah sampai ke tak. Check selalu tracking number, then tunggu jela agent mesej. Alhamdulillah, setakat ni Fiza takde lagi masalah dengan apa-apa perkhidmatan penghantaran parcel. So far so good.

Alhamdulillah, settle! Mesti mak suka. Biji bunga Carla Lily dia dah sampai.