Menuang Air Kotak Pun Ada Cara Ke?

Cara Yang Betul Menuang Air Di Dalam Kotak? | Assalamualaikum, hai... Korang tengah buat apa pagi² ni? Fiza kebiasaannya pagi² ni lebih suka melayari internet sebelum mengemas.

Bila dah online, benda pertama yang Fiza akan buat adalah baca news, bukak fb. Kot² ada berita menarikla. Kan?

  Baca Juga   : Cara Berkesan Menghalau Kutu Beras

Then, terjumpa status pasal satu gambar ni yang menunjukkan cara betul dan salah menuang air di dalam kotak. Eh... Eh... Eh! Tak pernah pulak Fiza terfikir pasal tu. Biasa main redah je... Dan teknik yang selalu digunapakai pulak adalah teknik pada gambar pertama.

Cara menuang air di dalam kotak supaya tidak tertumpah

Korang pulak, bagaimana? Ke memang dah tahu. Haha... Serius, Fiza memang tak pernah terfikir pun pasal teknik kedua tu... Sebab, main tuang je. Kalau tertumpah pun... Boleh je terus lap. Kan?

Apa pandangan korang?

Post a Comment

5 Comments

  1. ray main tuang je janji masuk XD

    ReplyDelete
  2. Wow..ilmu br, teknik tuang air kotak..br tahu caranya..

    ReplyDelete
  3. Owh patutlah
    Selalu guna cara yang salah tu.

    ReplyDelete
  4. Mama Ada terbaca se eljm no Tak buat juga mcm yg Cara betul sebab dh terbiasa Cara lama ha

    ReplyDelete
  5. Opkos la selalu buat cara yang salah tu. Tak tahu pulak kalau ada tekniknya. 😄😄

    ReplyDelete

Terima Kasih! Kerana sudi memberi komentar di blog Fiza. Komen yang baik-baik aje. #budibahasabudayakita

fizalinolie@gmail.com