Masih Ada Campaign Lagi Ke?

CPUV Ke-2 dari Nuffnang untuk Tahun 2019

Bosan, tak tahu nak update apa... Tetiba terfikir akan akaun Nuffnang Fiza. Kot² ada idea menarik untuk dikongsi. Kan?

Ingatkan dah takde buffered earning lagi dari Nuffnang. Rupanya, starting semalam lagi Fiza dah dapat 3 ketul campaign dari Lembaga Hasil Dalam Negeri.

Lhdn

Nasib baik check... Al-maklumlah, blog Fiza still under construction... So, code Nuffnang memang tak masuk lagi.

Tu la, siapa suruh suka sangat bertukar template... Mana tak haru biru setting blog... Jangan diikut perangai Fiza ye.

Fiza update bukan nak menunjuk. Saja nak letak kat blog... At least, kita tahu berapa banyak dah cpuv yang kita dapat sepanjang menulis blog. Lepas tu, ada jugak penaik semangat dalam menulis blog. Betul tak?

Apalagi, korang... Try la check akaun masing². Mudah-mudahan rezeki kita semua dimurahkan oleh-NYA. Aamiin...

Alhamdulillah... Rezeki jugak tu.

Catat Ulasan

7 Ulasan

  1. Saya setuju dengan akak. Kita post sesuatu kat blog tu kadang-kadang lebih kepada untuk peringatan atau motivasi kepada diri sendiri. Semoga terus dimurahkan rezeki.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Aamiin... Semoga rezeki kita sama² dimurahkan hendaknya. 😊

      Padam
  2. Ada je campaign walau x semeriah dulu...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Oh yeke... Fiza lama tak check sebab last year kali terakhir cashout, then nampak BE pun macam kurang. So buat tak tau jelah. Hehe... 😂😂😂

      Padam
  3. Account nuffnang kamek tah ke mana. Lost dah..😁 dh lama dh sik cek

    BalasPadam
    Balasan
    1. Coba check balit sis. Ni tauk ada rezeki. 😊

      Padam
  4. xda rezeki ngan nuffnang.. huhu

    BalasPadam

Terima Kasih! Kerana sudi memberi komentar di blog Fiza. Komen yang baik-baik aje. 😊😆👏#budibahasabudayakita

fizalinolie@gmail.com