Warming up Menulis Kot!

Assalamualaikum, hai... 
Warming up Menulis Kot! | Alahai... Bilala kerajinan untuk menulis di blog datang ye. Isnin je... Mesti Monday blues. Dahla kat luar hujan renyai-renyai... Memang mengundang kemalasan betul la hai... 😂😂😂.

Nilah bila ibu tak bekerja dan semua dah keluar rumah... Banyak sangat 'me time'. Haha... 'Me time' la sangat... Padahal banyak lagi kerja rumah tak settle. 

Madah hari Isnin

Just nak say hai... Good morning. Kena positifkan diri walaupun kekadang mood pepagi boleh swing. Kan? 

Entri warming up merapu pun Fiza tetap jugak nak update. Seriously,  kekadang ada hari semangat nak menulis memang membuak-buak... Tapi idea pulak tak ada. Hurmmm... 

Nanti, settle semua kerja nak blogwalkinglah. Lama haihhh tak datang menziarah. Apa-apa pun have a nice day all. 


Post a Comment

2 Comments

  1. Sama lah dgn kamek, ada idea tapi sik pandey mau ngtur ayat, rasa smgt mau nulis idea lak sikda. Apa pun arap kita tok sesama menten blog ek, syg blog terbiar 😊😊

    ReplyDelete

Terima Kasih! Kerana sudi memberi komentar di blog Fiza. Komen yang baik-baik aje. #budibahasabudayakita