17 January 2019

Dapat Shake Reward Dari Boost Lagi

Assalamualaikum, hai...
Dapat Shake Reward Dari Boost Lagi | Alhamdulillah... Enam bulan penggunaan aplikasi boost sebagai medium pemudah cara untuk topup telco... Ternyata, Pelbagai kelebihan telah Fiza perolehi.

Terbaru, pagi tadi Fiza dapat email dari #boostit... Fiza dapat shake reward RM8. Rezeki jugak tu walaupun tak banyakla kan. Tapi, bagi Fiza ia cukup bermakna.


Alhamdulillah, sejak menggunakan aplikasi boost untuk bayar bil dan topup... Fiza tidak lagi berulangalik ke kedai semata-mata untuk topup. Sebaliknya, sambil baring pun dah boleh topup secara online. Jimat masa dan tenaga.

Lepas tu... Setiap kali topup, dapat pulak shake reward. Siapa tak untungkan. That why, Fiza turut bagitau jiran yang Fiza buat service menjual topup. So far so good... Lepasla duit untuk Fiza topup walaupun tak selalu. At least membantu. Kan? 

For those yang berminat nak guna aplikasi boost. Klik DI SINI untuk mengetahui bagaimana cara untuk mendaftar secara percuma. 

Rugi tak guna, selagi boleh berjimat. Hehe...

2 comments:

  1. Zumal pun pernah daftar tapi tak berapa faham dengan boost ni. Hehe

    ReplyDelete
  2. Wah best juak eh guna application yeaa, ada reward lagi ea, tp seriously tok 1st time kamek tau ttg boost. Klk msk site nya nangga2

    ReplyDelete

Terima Kasih! Kerana sudi memberi komentar di blog Fiza. Komen yang baik-baik aje. #budibahasabudayakita

fizalinolie@gmail.com