23 October 2018

8.5 LCD Writing Tablet

Assalamualaikum, hai... 
8.5 LCD Writing Tablet | Alhamdulillah, last item hasil tebusan voucher Sopathon Blogger Contest dari Lazada dah pun selamat sampai semalam. 

Lcd Writing tablet

Adakah barang sampai dalam keadaan yang baik? 

So far, item sampai dalam keadaan yang baik. Tiada kerosakan dan dibungkus dalam keadaan yang sangat baik. Pendek kata, Fiza sangat puas hati. 

Then, berkaitan dengan fungsi item pulak... Alhamdulillah, so far... Tak rugi beli tau. Bukan setakat mengurangkan penggunaan kertas...

Fungsi yang ada pada lcd writing tablet

Ia jugak sejenis writing tablet yang hanya menggunakan bateri, tak perlu charged. 

Tiap kali menulis, ia boleh dipadam dengan button erase yang disediakan. 

Alhamdulillah, so far kak Alia dan Ain sangat menyukainya. 

Actually harga asalnya ialah RM150 untuk dua items. After less dapatlah harga RM58.80 termasuk postage. 

Tujuan Fiza beli pun sebenarnya untuk mengurangkan penggunaan kertas plus kak Alia suka sangat menulis... Dengan adanya benda ni... Dia boleh bawak pergi mana-mana. Hehe. 

Apa-apa pun, terima kasih buat #teamlazada. Memang terbaik. Service pun tiptop.. 

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih! Kerana sudi memberi komentar di blog Fiza. Komen yang baik-baik aje. #budibahasabudayakita

fizalinolie@gmail.com