WW : Suka Cicah Kari Daging

Assalamualaikum.
Selamat Petang.

Kari daging
Bila masak kari daging, tak sah kalau takde roti kosong. Dah makan dah dengan nasi. Macam satu kewajipan pulak... Ada kari daging, mesti ada bread. Siapa macam Fiza, kita geng. 🤭 Alhamdulillah, boleh buat minum petang. Dah kenyang, tak perlu makan malam. Nanti topup dengan buah. Kan?

#WordlessWednesday
#KariDaging



Catat Komen

7 Ulasan

  1. Buat cicah roti canai segera pun okay

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul tu. Tapi, lama dah tak makan canai segera ni. Hehe...

      Padam
  2. Yesss, makan dengan roti. Kenyang pun kenyang macam makan nasi dah :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tu la Tiqah. Kadang kalau nak makan roti, malas dah nak makan nasi. Tapi harini nasi roti semua sapu. Tula payahnya kalau ada kari daging... Diet pun kelaut. 🤣😂🤭

      Padam
  3. Ratah saja pun sedap jugak niii kakfizaa.. su tak pernah pulak makan kari daging dgn roti

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ha'ah Su. Ratah lagilah. Boleh habis semangkuk. 😂🤣🤭

      Owh Su tak pernah try ek! Makan dengan bread. Sedapla Su. 🙂

      Padam
  4. as for me yg lidah mmg mamak ni, sama la kita hehehe

    BalasPadam

Terima Kasih! Kerana sudi memberi komentar di blog Fiza. Komen yang baik-baik aje. 😊😆👏#budibahasabudayakita

fizalinolie@gmail.com