Giveaway "SUKA-SUKA" by anakomak6

Assalamualaikum.
Selamat malam.

Giveaway anjuran anakomak6 | Tadi masa scroll reading list di dashboard, ternampak ramai blogger join satu segmen ni.

Komuniti

Bila Fiza masuk blog tersebut, ternyata memang ramai yang join. Syarat segmen pun simple je. Buat entri, Letak banner kat atas. Then link ke blog Kak Ret. 

Mudah kan? If korang nak join, just klik pada banner di atas ye.

Segmen ni berlansung selama 10 hari.

Kemudian, nanti akan ada hadiah pemilik blog bagi kepada mereka yang bernasib baik. Hadiah apa, tu kenalah tunggu Kak Ret umumkan. 😂🤣🤭

Jom! Kita sokong sama-sama giveaway Kak Ret ni.

#giveawaymac2021
#giveawaybyanakomak

Catat Komen

16 Ulasan

  1. assalamualaikum fizah.. tq join.. stay tune k heheh :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wa'alaikumussalam Kak Ret. Sama-sama. Terima kasih juga ye kerana sudi singgah di blog Fiza. 🙂

      Padam
  2. tq fizah sudi join... gud luck ye :)

    BalasPadam
  3. good luck kak fiza! insya-Allah kalau sempat su join juga!

    BalasPadam
  4. Semoga ada rezeki dalam GA ni. Aaminn

    BalasPadam
  5. eh eh sape yg bertuah tu fiza... jom tgk result :p

    BalasPadam
  6. dari GA yang sama. salam pengenalan :-)

    https://www.ibucida.com/2021/03/giveaway-suka-suka-by-anakomak6.html

    BalasPadam
  7. jalan2 sini...

    https://www.mialiana.com/2021/03/giveaway-suka-suka-by-anakomak6.html

    BalasPadam

Terima Kasih! Kerana sudi memberi komentar di blog Fiza. Komen yang baik-baik aje. 😊😆👏#budibahasabudayakita

fizalinolie@gmail.com