Pendapat Peribadi Tentang Aiskrim LA Cremeria Indulgent Peanut Butter

 Pendapat Peribadi Tentang Aiskrim LA Cremeria Indulgent Peanut Butter | Assalamualaikum, hai... Selamat malam. Anak² dan suami dah tidur. So, Fiza curi masa yang ada untuk menaip entri lagi. Hehe... Semangat weh!

Produk nestle terbaru

Al-maklumlah... Dah lama tak ber'update. Ni, routine tidur Dhia dah konsisten... Bolehla Fiza kembali aktif berblog semula. In Shaa Allah... Mudah-mudahan hendaknye. Kan? 

Review Tentang Aiskrim LA Cremeria Indulgent Peanut Butter

Ok! Entri kali ni Fiza nak share tentang produk aiskrim terbaru dari nestle... Yang diberi nama LA cremeria indulgent peanut butter. Fiza beli di kedai Doremon, Betong. RM4 sebungkus. Mahal atau tak? Rasanya... Harga sebungkus tetap sama di semua tempat... Sebab pernah tengok blogger update.

Review produk

Bagi Fiza harganya oklah jugak. Rasanya pulak... Sedap tapi sedikit manis... Tu based on anak tekak Fiza lah ye. Dia punya peanut butter tu memang kaw²... Sebijik... Pekat macam selalu kita bubuh atas bread sebagai inti... If banyak sangat makan... Boleh muak dibuatnya. 

Tak kisahla tentang rasa... Tapi, dia punya packaging memang awesome. Mencuri perhatian sungguh... Sampaikan Fiza tergoda nak mencuba. Padahal... Baru 5 bulan lepas berpantang. Haha... Merasa sikit jer pun... Kan? 

Alhamdulillah... Merasa jugak akhirnya. 

#aiskrimLACremeriaindulgentpeanutbutter


Post a Comment

11 Comments

  1. Saya belum cuba lagi Rasanya baru lagi perisa ni.

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Yalah ejulz. Bagi orang yang suka peanut butter... Nang nyaman katanya... Ya laki kamek madah lah. 😂😂😂

      Delete
  3. Kmk lah x masuk mkn sekerem yg kedak tok... hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yalah... Ada orang nang sik suka aiskrim campor² kedak tok. Kedak adik kamek. Hehe...

      Delete
  4. Tak pernah nampak lagi aiskrim ni. Siapa yang suka peanut butter tu should try taste lah. Kalau manis sangat memang susah nak terima.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan... Kalau tak suka manis aiskrim peanut butter bukan lah pilihan... Tapi, boleh la cuba makan dengan bread ke... Boleh kurangkan rasa manisnya.

      Delete
  5. Ooh pekat noo peanut butter dia....boleh jadi sedap juga kalau dimakan dengan roti bakar nih 😄

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha'ah kan... Bubuh dalam roti burger kan... Mesti tip top. Idea bagus jugak bubuh atas roti bakar... Nanti kita try. 😆

      Delete
  6. Menarik ni.. nanti jumpa Cik TK try!

    tengok price stiker tu doremon... teringat terus kat Doraemon.. hehe

    ReplyDelete

Terima Kasih! Kerana sudi memberi komentar di blog Fiza. Komen yang baik-baik aje. #budibahasabudayakita

fizalinolie@gmail.com