Zespri 2019 Micro Engagement

Zespri 2019 Micro Engagement | Assalamu'alaikum, korang apa khabar? Fiza pulak Alhamdulillah... Sihat, cuma sibuk sedikit dengan terpaksa berulang-alik ke klinik kesihatan. Kenapa berulang-alik?... In Shaa Allah, nanti ada masa akan Fiza kongsikan kisahnya di sini. Untuk kali ni, Fiza just nak share tentang Zespri.

Zespri 2019 micro engagement

CPUV Nuffnang Untuk Oktober 2019
Alhamdulillah, walaupun jarang... Income Nuffnang still running. Untuk bulan Oktober... Fiza dapat dua Buffered Earning. Iklannya berkaitan dengan Zespri Micro Engagement.
Zespri 2019 micro engagement
Ingatkan dah takde iklan... Rupanya still ada. Haha. Lama sebenarnya dah tak check akaun Nuffnang. Entah! Boring menunggu turn kat klinik, tetiba tangan gatal nak check. Apa-apa pun terima kasih kepada pihak Nuffnang... Kerana masih sudi beriklan di blog Fiza.

Saja je nak update cpuv Nuffnang... Atleast ada jugak cerita terbaru mengenainya. Tak gitu.

Post a Comment

4 Comments

Terima Kasih! Kerana sudi memberi komentar di blog Fiza. Komen yang baik-baik aje. #budibahasabudayakita

fizalinolie@gmail.com