Senarai Terbaru Bloglist Fizacrochet 2019

Bloglist Fizacrochet 2019

Alhamdulillah, di atas peluang dan ruang yang ada untuk Fiza berkongsi cerita. First things first, terima kasih buat mereka yang sudi join dan komen segmen Fiza.

Ssnarai bloglist terbaru fizacrochet.com

Seperti yang telah Fiza janjikan, berikut adalah senarai terbaru bloglist Fiza untuk tahun 2019. Berapa lama bloglist tersebut akan bertahan? Itu bergantung kepada kerajinan Fiza untuk merombak.

Atyy Azmi
ShirVen
Miss Syahbanu
Dilah
Radhia Razali
Muhammad Naim Abdullah
Abam Kie
Farhana Jafri
Rubiah Kadir
Ziana Eunos
Qomar Alhan
Misya
Mamapp
Ejulz
Sayidah Napisah

Alhamdulillah, ramai jugak... At least senang nak blogwalking. If masih ada yang nak tersenarai dalam bloglist Fiza... Sila²lah ye tinggalkan url blog... Fiza tengah update bloglist sekarang ni. If blog aktif, In Shaa Allah... Fiza akan senaraikan. Hehe...

Apa² pun terima kasih semua. Tanpa korang, pastinya blog Fiza sunyi. Double check bloglist Fiza ye... Kot² Fiza terlepas pandang... Maybe ada yang tertinggal.

Selamat menyambut Hari Pekerja semua. Have a nice day.

Post a Comment

10 Comments

  1. Yeah, rami juak kan. Smoga trus rajin nulis blog fiza 😁

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks mem... Semoga kita sama² rajin menulis hendaknya. 😄👍

      Delete
  2. Ramai juga yang sertai segmen ni. Terima kasih sudi masukkan blog saya dalam bloglist. Mudah-mudahan lebih ramai yang blogwalking bila dah ada bloglist ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah, tak sangka jugak akak... Apa-apa pun terima kasih jugak Jannah sebab sudi support segmen akak.

      Delete
  3. Mudahan kmk istiqomah nk update blog.. hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan, samalah juak Fiza. Moga terus Istiqomah untuk menulis blog.

      Delete
  4. Nama saya ada la. hehe Terima kasih ya :)

    ReplyDelete

Terima Kasih! Kerana sudi memberi komentar di blog Fiza. Komen yang baik-baik aje. #budibahasabudayakita

fizalinolie@gmail.com