Segmen Bloglist Fizacrochet


Mencari Blogger Aktif

Alhamdulillah, baru berkesempatan untuk mengemaskini blog. Simple update... 

Dengan lafas Bismillah, Fiza nak buat simple segmen. Kalau korang perasan, blog Fiza takde bloglist lagi.

At least, bila dah ada bloglist... Senanglah nak blogwalking.

Bloglist fizacrochet 2019

Terma & Syarat :
  • Follow blog Fizacrochet ni.
  • Komen bersama link blog korang.
  • Entri nak buat atau tak, terserah. If nak buat entri, linkkan banner di atas ke blog Fiza ye. 
  • Tunggu Fiza update dan masukkan dalam list Fiza ok.
  • Segmen bermula harini sampai Jumaat, 26/4... 5 petang. 
  • Done.

Jemput ye semua...  Untuk join 😂

Terima kasih.


Catat Komen

31 Ulasan

  1. Eh eh nak kata aktif tak aktif sgt dah.. Muni ada ja bloglist to skang bw tak ikit list dah.. Terjah mana yg komen kt blog je hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Muni still dalam bloglist Fiza. Mana boleh tinggai. Haha. Cuma tak letak je lagi. 😆

      Padam
  2. shu join :D
    https://www.shuhaidasaad.com/2019/04/segmen-bloglist-fizacrochet.html

    BalasPadam
  3. Wah ade segmen. Hehe

    Jemput singgah blog ya

    Link: https://yea-slmn.blogspot.com

    BalasPadam
  4. saya join !

    https://sayasukala.blogspot.com/2019/04/segmen-bloglist-fizacrochet.html

    BalasPadam
  5. Balasan
    1. Terima kasih. Senegeri kita tok rupanya. Kamek dari area Betong.

      Padam
    2. Duhal org betong.. Kmk kch.. Hehe

      Padam
  6. Salam perkenalan, Kak Fiza. Saya join segmen akak. Boleh lihat entri di https://inspiringsharing.blogspot.com/2019/04/segmen-bloglist-fizacrochet.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Selamat berkenalan Jannah. Terima kasih tau kerana sudi join 😊

      Padam
  7. Kamek ngikot 😁😁

    http://zzzyy.blogspot.com/2019/04/segmen-bloglist-fizacrochet.html

    BalasPadam
  8. join..

    https://mulan-sahbanu.blogspot.com/

    BalasPadam
  9. assalamualaikum.. saya join ya..
    http://www.ceriteraibu.com/2019/04/segmen-bloglist-fizacrochet.html

    BalasPadam
  10. saya join

    https://penselduabee.blogspot.com/

    BalasPadam
  11. Assalamualaikum. salam perkenalan dari saya. Naim.. hehe

    done follow dan Naim join segmen akak

    https://pemudattbc.blogspot.com/2019/04/segmen-bloglist-fizacrochet.html

    BalasPadam
  12. Nak join tp mcm x sempat buat entri la. Abam Kie follows your blog too..

    www.zukidin.com

    BalasPadam
  13. Tak sempat nak join giveway fiza. Dah tutup tarikh ya? 😊

    Tak pelah. Apa-apa pun Ruby dah follow Fiza ya.

    BalasPadam
  14. Saya join

    http://www.zianaeunos.com/2019/04/segmen-bloglist-fizacrochet.html?m=1

    BalasPadam
  15. Menariknya. I like


    Https://ninjablogginghere.blogspot.com

    BalasPadam
  16. http://www.aimisyahirah.com/2019/04/segmen-bloglist-fizacrochet.html

    BalasPadam
  17. huhu x sempat join good luck semua peserta

    BalasPadam
  18. tertinggal perauk.. bok layan blog ritok.. hehe

    BalasPadam
  19. aloo tak sempat nak join hahaha. btw, selamat berkenalan! done follow ;)

    BalasPadam

Terima Kasih! Kerana sudi memberi komentar di blog Fiza. Komen yang baik-baik aje. 😊😆👏#budibahasabudayakita

fizalinolie@gmail.com