24 April 2019

Segmen Bloglist Fizacrochet


Mencari Blogger Aktif

Alhamdulillah, baru berkesempatan untuk mengemaskini blog. Simple update... 

Dengan lafas Bismillah, Fiza nak buat simple segmen. Kalau korang perasan, blog Fiza takde bloglist lagi.

At least, bila dah ada bloglist... Senanglah nak blogwalking.

Bloglist fizacrochet 2019

Terma & Syarat :
  • Follow blog Fizacrochet ni.
  • Komen bersama link blog korang.
  • Entri nak buat atau tak, terserah. If nak buat entri, linkkan banner di atas ke blog Fiza ye. 
  • Tunggu Fiza update dan masukkan dalam list Fiza ok.
  • Segmen bermula harini sampai Jumaat, 26/4... 5 petang. 
  • Done.

Jemput ye semua...  Untuk join 😂

Terima kasih.


31 comments:

  1. Eh eh nak kata aktif tak aktif sgt dah.. Muni ada ja bloglist to skang bw tak ikit list dah.. Terjah mana yg komen kt blog je hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Muni still dalam bloglist Fiza. Mana boleh tinggai. Haha. Cuma tak letak je lagi. 😆

      Delete
  2. shu join :D
    https://www.shuhaidasaad.com/2019/04/segmen-bloglist-fizacrochet.html

    ReplyDelete
  3. Wah ade segmen. Hehe

    Jemput singgah blog ya

    Link: https://yea-slmn.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. saya join !

    https://sayasukala.blogspot.com/2019/04/segmen-bloglist-fizacrochet.html

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. Terima kasih. Senegeri kita tok rupanya. Kamek dari area Betong.

      Delete
    2. Duhal org betong.. Kmk kch.. Hehe

      Delete
  6. Salam perkenalan, Kak Fiza. Saya join segmen akak. Boleh lihat entri di https://inspiringsharing.blogspot.com/2019/04/segmen-bloglist-fizacrochet.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat berkenalan Jannah. Terima kasih tau kerana sudi join 😊

      Delete
  7. Kamek ngikot 😁😁

    http://zzzyy.blogspot.com/2019/04/segmen-bloglist-fizacrochet.html

    ReplyDelete
  8. join..

    https://mulan-sahbanu.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum.. saya join ya..
    http://www.ceriteraibu.com/2019/04/segmen-bloglist-fizacrochet.html

    ReplyDelete
  10. saya join

    https://penselduabee.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum. salam perkenalan dari saya. Naim.. hehe

    done follow dan Naim join segmen akak

    https://pemudattbc.blogspot.com/2019/04/segmen-bloglist-fizacrochet.html

    ReplyDelete
  12. Nak join tp mcm x sempat buat entri la. Abam Kie follows your blog too..

    www.zukidin.com

    ReplyDelete
  13. Tak sempat nak join giveway fiza. Dah tutup tarikh ya? 😊

    Tak pelah. Apa-apa pun Ruby dah follow Fiza ya.

    ReplyDelete
  14. Saya join

    http://www.zianaeunos.com/2019/04/segmen-bloglist-fizacrochet.html?m=1

    ReplyDelete
  15. Menariknya. I like


    Https://ninjablogginghere.blogspot.com

    ReplyDelete
  16. http://www.aimisyahirah.com/2019/04/segmen-bloglist-fizacrochet.html

    ReplyDelete
  17. huhu x sempat join good luck semua peserta

    ReplyDelete
  18. tertinggal perauk.. bok layan blog ritok.. hehe

    ReplyDelete
  19. aloo tak sempat nak join hahaha. btw, selamat berkenalan! done follow ;)

    ReplyDelete

Terima Kasih! Kerana sudi memberi komentar di blog Fiza. Komen yang baik-baik aje. #budibahasabudayakita

fizalinolie@gmail.com