Telefilem 14 Hari Bersiaran 16 Mac 2019 TV3

Telefilem 14 Hari Bersiaran 16 Mac 2019 TV3

Tengok tajuk mesti tertanya-tanya, why 14 hari ek? Apa yang berlaku dalam masa 14 hari. Begitulah tajuk telefilem yang bakal mengisi slot cerekerama Sabtu ni, 9.30 malam... Semestinya di tv3.

Sinopsis Cerekarama 14 Hari

Kisah dari idea asal Khairun Nasuha Bt Shafiai tersebut menceritakan tentang Anggun yang dalam dilema apabila keluarganya ingin berpindah ke Dubai. Anggun enggan, kerana dua matlamatnya yang belum dicapai, iaitu bercinta dan memiliki syarikat penerbitan sendiri. Apakah yang berlaku? Adakah kedua orang tuanya memberi tempoh masa dua minggu untuk membuat keputusan. Berkahwin, tinggal di Malaysia atau mengikut keluarganya berpindah...

Rasa-rasa korang bagaimana. Confirm! Happy ending. Rasanya takde kot drama melayu berakhir dengan kesedihan. Betul tak? Ke ada?

Save the date ok if nak tahu perjalanan ceritanya. 

In Shaa Allah, ada masa bolehlah layan. Tapi, dua bulan lebih dah oiii... Fiza tak layan cerekarama. Asal weekend je, mesti awal dah terbongkang. Haha... Korang pulak bagaimana?

#cerekaramaterbaru
#telefilemterbaru
#cerekarama14hari
#telefilem14hari

Post a Comment

3 Comments

  1. Kacak2 je cdak plakon ea, mun sik tbongkang juak,,mau diat 😁😁
    Dulang boy last week pun nsb sik tetido, ava yg excited tgk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kmk nang lalu dah duak bulan lebih sikda nangga cerekarama. Mala jak tido awal. Tapi tok mcm best jak. Kmk kinek tok suka nangga adik fasha sanda ya berlakon. Bersahaja jak nya.

      Delete

Terima Kasih! Kerana sudi memberi komentar di blog Fiza. Komen yang baik-baik aje. #budibahasabudayakita

fizalinolie@gmail.com