Hakikatnya Bila Disahkan Mengandung!

Assalamualaikum, hai... 
Hakikatnya, bila kita sebagai isteri yang disahkan hamil. Pelbagai perasaan pasti akan dirasai kan? 

Kredit : facebook
#photooftheday
#blogpic
#wordlesswednesday

Dulu... First baby, duatiga bulan sebelum bersalin... Hari² susah nak tidur. Nervous yang amat. Tapi, bila dah bersalin... Lega dia, lain macam. Hahaha.... 

Catat Ulasan

10 Ulasan

  1. Seronok kalau dapat berita gembira ni. Moga ada rezeki mengandung. Aaminn

    BalasPadam
  2. Seronok kalau dapat berita gembira ni. Moga ada rezeki mengandung. Aaminn

    BalasPadam
  3. kite pun dah dupdapdupdap ni lagi 3 bulan lebih nak bersalin. share lahh pengalaman bersalinn pleaseeee..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Semoga urusan cik Rrai dipermudahkan. Aamiin...

      Takde yang menarik sangat cik Rrai. Dua kali mengandung. Alhamdulillah, dua² lahir secara normal. Cuma first baby 3 hari warded baru baby dilahirkan. Tu pun kena induce. 2nd baby, tak sampai 4 jam tanggung sakit... Baby dah keluar.

      First baby, fiza malas berjalan. Asyik nak melingkar tidur je. Second baby, fiza kerja kontrak di poli metro so banyak berjalan. Masa tu jadi pembantu pensyarah. Banyak bergerak. Maybe betul la kot... Banyak berjalan akan memudahkan proses kelahiran.

      Hehe... Then, 4 bln lepas fiza keguguran pada minggu ke-9. Takde rezeki lagi...

      Apa² pun cik Rrai... Jaga diri tau, jangan banyak berfikir dan banyakkan berdoa ye.

      Padam
  4. Best2 bila pregnant kulit glowing lain macam.. Maybe sebab masa pregnant baru nak Konsisten vitamin ahaks :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kan... Siapa rajin konsisten ambik vitamin, pasti merasai kelainannya. 😍

      Padam
  5. Huhuu.....tahniah kepada yang berjaya mengharunginya :)

    #foreversingleme
    #foreveraloneme

    BalasPadam
    Balasan
    1. In Shaa Allah Cik Suerin, Allah tak zalim dengan hambanya dan rezeki datang dalam pelbagai. Mana tau... Nanti double tripple... Cik Suerin tak kan alone dan single selamanya.

      Padam

Terima Kasih! Kerana sudi memberi komentar di blog Fiza. Komen yang baik-baik aje. 😊😆👏#budibahasabudayakita

fizalinolie@gmail.com