Pelakon watak Harraz Naufal Tundukkan Playboy Itu | adalah Hafidz Roshdi. Sedikit info mengenai pelakon dalam drama slot akasia terbaru menggantikan cinta si wedding planner... Yang pun dah mula disiarkan pada petang semalam... 17 Februari 2016, semestinya di tv3... Jam 7 malam.


BIODATA RINGKAS HAFIDZ ROSHDI PELAKON UNTUK WATAK HARRAZ NAUFAL TUNDUKKAN PLAYBOY ITU

Berdasarkan info yang aku baca daripada laman aswanazmy, nama sebenar Hafidz Roshdi ialah Muhammad Hafidz Bin Roshdi. Berumur 21 tahun dan berasal daripada Shah Alam. Pernah berlakon dalam beberapa buah drama lain seperti Kau Aku Kita, Baby Ana Milik Siapa dan Aku pilih kamu.

Hurmmm... Rupanya orangnya masih muda. Kalau tak kerana dia hero dalam drama tundukkan playboy itu. Susahla aku nak cari pasal profil Hafidz Roshdi. Haha... Sebabnya, pernah jugak tengok drama Aku Kau Kita. Tapi macam tak perasan sangat lakonan dia. Nak-nak masa tu dia bukan hero.

Dah adat... Bila pelakon jadi hero... Confirm ramai yang tercari-cari akan maklumat dorang... Paling tidak pun, biodata ringkas dorang. Betul tak? at least... Bila bergosip pasal artis di tempat kerja... Boleh jugak menyampuk. Haha.

Siapa yang minat akan lakonan Hafidz Roshdi, bolehlah mengikuti perkembangannya diInstagram :http://www.instagram.com/hafidz.roshdi/ataupun di facebook fanpage : http://www.facebook.com/hafidzroshdifanpage/


GAMBAR PELAKON HERO HARAZZ NAUFAL, TUNDUKKAN PLAYBOY ITU

Sumber gambar daripada google image