3 Tahun 6 Bulan



Assalamu'alaikum
3 tahun 6 bulan, itulah usia Alia harini. Umur semakin bertambah. Perangai pun bertambah. Suka mengusik atuk dan nenek... Itulah perangai dia sekarang ni. Selalu sorokkan cermin mata mak... Sampaikan orang tua tu tercari-cari dibuatnya. 



Perlu Diingatkan Selalu orangnya. Itulah tips aku untuk melatih Alia untuk lebih bertanggungjawab ke atas apa yang dia buat.. Biarpun ada masanya dia buat-buat tak tahu. 

Hehe... Biasalah budak kan... Otak tengah berkembang, semua benda dia nak try and error. Aku percaya... If kita selalu mengingatkan, anak pasti akan terbiasa melakukannya... Yang penting kita kena banyak bersabar dengan karenah anak-anak walaupun ada masa dan ketikanya perangai mereka membuatkan kita naik angin satu badan. Kan...

Post a Comment

1 Comments

  1. It's actually a great and helpfuyl piece oof info.
    I'm happy tyat you just shared this useful info with us.

    Please keep us up to date like this. Thank you for sharing.

    ReplyDelete

Terima Kasih! Kerana sudi memberi komentar di blog Fiza. Komen yang baik-baik aje. #budibahasabudayakita

fizalinolie@gmail.com