Assalamu'alaikum, hai... 
Perkenalkan ciri terbaru voice note di whatsapp | Baring, walaupun pening... Masih ada lagi keinginan nak baca isu semasa di 365 news

Tahukah korang? 

Ciri terbaru voice note whatsapp

Whatsapp memperkenalkan ciri terbaru untuk voice note. Update dulu aplikasi whatsapp, then korang akan tahu. Dulu... Kalau kita tekan butang voice note mesti kejap je kan record dan yang kita rekod pun tak panjang. Tapi... Dengan ciri terbaru ni, boleh hantar voice note panjang berjela. Just tarik ke atas button voice note tu... Dah boleh record sampai mana voice mesej kita nak... Lepas ni, malas taip mesej... Hantar je voice note. Mesti ramai yang suka dengan ciri terbaru ni kan? 

Selamat mencuba! 

0 Comments