Tonton Drama Rindu Awak Separuh Nyawa Full Episod 1- 48

Rindu Awak Separuh Nyawa Full Episod 1- 48 | Walaupun dulu tak minat sangat dengan lakonan Uqasha Senrose, tapi bila jalan cerita megadrama rindu awak separuh nyawa menarik, berlakon pulak dengan Syukri Yahaya. Fiza terlayan pulak drama ni dari episod 1 sehinggalah episod 40 semalam.

Drama trending 2021
Sumber Dari IG @sitirosmizahsemail

Dah agak dah drama ni tak akan tamat pada episod 40. Biasanya, kalau sesuatu drama tu nak tamat pihak Astro dah siap-siap tayangkan promosi untuk drama terbaru seterusnya yang bakal menggantikan sesuatu drama tu. 


Tertunggu-tunggu jugak Fiza sebenarnya, tapi takdelah buat andaian yang drama ni akan meleret sampai 8 episod lagi. Paling-paling pun dua ke tiga episod je. Apa-apa pun, anggap jelah episod seterusnya hadiah buat penonton. Kan? Lagipun, sejak kebelakangan ni dah menjadi trend di mana ending sesuatu drama tu bergantung kepada apa yang netizen mahu, tapi apa yang berlaku adalah sebaliknya. Apa-apa pun kesudahan drama ni, kita tunggu sampai final episod. Tak sabar nak tahu kesudahannya.

Cerita best, Fiza pun tak nak ketinggalan untuk kongsikan link video setiap episod di sini. Kena download aplikasi Telegram ye untuk menonton kesemua episod. Dah tak payah risau. Tinggal kita ada masa ke tak untuk menonton. 🤣😂🤭

Kat Mana Nak Tengok Rindu Awak Separuh Nyawa?

JOIN LINK/CHANNEL TELEGRAM DRAMA RINDU AWAK SEPARUH NYAWA (MEGADRAMA ASTRO)

Mulai 23 Mac 2021
#RinduAwakSeparuhNyawa
48 Episod| Megadrama Astro Ria
Setiap Hari Isnin-Khamis| 10:00 malam

https://t.me/rinduawakkk

Nota Kaki : Ada juga terbaca isu yang drama ni dicop sebagai drama 'sampah'. Allahu Akhbar. Hargailah usaha orang lain. Kalau kita rasa sesuatu drama tu tak baik, jangan pilih untuk menonton. Kita ada PILIHAN. Takde orang paksa pun untuk menonton.

Actually, drama ni banyak jugak pengajaran nya. Tapi tula, kekadang masyarakat lebih memandang benda tak elok daripada baik. Lebih suka cari kesalahan orang lain, daripada melihat dan menilai diri sendiri. Bila kita melihat sesuatu perkara tu dari sisi negatif sahaja, Maka negatiflah hasilnya. Begitu jugak sebaliknya. Masing-masing ada penilaian sendiri. Betul tak?

Catat Ulasan

11 Ulasan

  1. Abiskan dah cite ni... Tgk sekali dua je.. Tau2 dh abis plak kat tv �� adik k ret pun rjin tgk online je kat tele tu...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Belum habis lagi Kak Ret. Ada 6 episod lagi. Episod akhir minggu depan. 🤭

      Padam
  2. CCL layan jugak drama ni . Awal2 episod haritu je terskip sebab kerja

    BalasPadam
    Balasan
    1. Takpe, nanti ada masa boleh layan balik.

      Padam
  3. Ingatkan dah habis semalam. Rupa-rupanya, ada sambungan lagi.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tu la, tapi bila dah Separuh jalan tengok... Haippp! Terfikir macam ada sambungan je.

      Kemudian, nampak along Kamaludin Dan Siti Rosmizah updated di IG dorang kata ada 8 lagi episod. Hahaha...

      Padam
  4. rramai ckp bst. ss tak semapt nak tengok drama ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. In Shaa Allah, menarik la jalan cerita dia.

      Padam
  5. tak tengok.. takde astro T_T

    BalasPadam
    Balasan
    1. Takpe Nard. Nanti ada masa, boleh layan di Telegram.

      Padam
  6. tengah femes eh drama ni..tp xlayan pon..haha

    BalasPadam

Terima Kasih! Kerana sudi memberi komentar di blog Fiza. Komen yang baik-baik aje. 😊😆👏#budibahasabudayakita

fizalinolie@gmail.com