Thes's Love Giveaway

Assalamualaikum.
Selamat petang.

Entri kedua. Weekend ni, Fiza nak join segmen yang rakan blogger anjurkan. 

Kalau tadi, Fiza join segmen yang Nad anjurkan. Kali ni pulak giveaway yang Suraya anjurkan. Sangat mudah syaratnya tau. Apa yang penting sekali, siapa yang join automatik akan tersenarai dalam bloglist dia.


Blogger


Siapa tak nak join la kan. Jom! Support segmen Suraya. If korang nak join, klik je pada banner di atas ok. Have a nice day.

#blogger
#segmen

Catat Komen

9 Ulasan

  1. Balasan
    1. Terima kasih Jannah. Jom join segmen ni. Hehe...

      Padam
  2. hi fiza! thank you for joining, good luck!

    p/s: su rasa kak fiza salah tinggalkan link dekat entry giveaway su... link tu pergi dekat post 'Segmen Blogwalking by Si Hati Berbolak-balik'... tapi su masukkan aje nama akak dekat participant list guna link post yang ni.

    BalasPadam
    Balasan
    1. O... Yeke Su. Hehe... Tak perasan pulak akak. Thanks tau sudi singgah dan follow blog akak. 🙂

      Padam
  3. singgah dan follow dari segmen yang sama

    all the best!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks alienoren kerana sudi singgah Dan follow sini. Selamat berkenalan ya. 🙂

      Padam
  4. good luck and selamat bersegmen :)

    BalasPadam
  5. Cik TK singgah dari segmen yang sama! Good luck!

    BalasPadam
  6. hi kak fiza! I've update the 'Lovers Bloglist' and as for the winner, I'll try to announce it as soon as possible. Have a nice day~ =D

    p/s: kalau your blog takde dalam bloglist inform su eh!

    BalasPadam

Terima Kasih! Kerana sudi memberi komentar di blog Fiza. Komen yang baik-baik aje. 😊😆👏#budibahasabudayakita

fizalinolie@gmail.com