Rebut Peluang Di Acara Terbesar Lazada 11.11 Shopping Festival 2018

Assalamualaikum 
Rebut Peluang Di Acara Terbesar Lazada 11.11 Shopping Festival 2018 | Fuh!!! Sebut je pasal festival, confirm banyak peluang membeli-belah dengan harga TERENDAH berlegar di fikiran. Betul tak? Lebih-lebih lagi, bila #Lazada mengeluarkan #tagline berikut... Boleh Shopping menggila dibuatnya. 

Lazada 11.11 shopping festival 2018
Harga serendah RM1, diskaun hingga 90%. Baucar tunai berjumlah RM11,000,000 dan SLASH IT and SHAKE IT...

Menggoda ke tak menggoda? Pastinya tetap menggoda. Walaupun takde #SALES, ramai je yang shopping hari-hari kat Lazada. Inikan pulak ada biggest sales, lagilah berebut kan...

Apa-apa pun, tahun ni ia merupakan sambutan dalam talian yang berlansung selama 24 jam bermula 12 malam pada 11 November 2018 nanti. Antara keistimewaan shopping festival kali ini adalah seperti berikut :-

| Kelebihan The Biggest One Day SALES!

#DISKAUN SEHINGGA 90%
First things first, semasa festival tu nanti... Terdapat diskaun 90% ditawarkan untuk 100 juta produk daripada 300 jenama menerusi aplikasi Lazada. So, nak dapatkan diskaun hebat ni... Kenalah guna aplikasi Lazada untuk membeli-belah.

Aplikasi lazada

Bagaimana? For those yang guna smartphone, muat turun aplikasi #Lazada di google playstore atau ios app store. Sangat mudah tau membeli-belah guna aplikasi. 

#KOTAK KEJUTAN
Ahhaaaa... Yang Ni best!
Terdapat lebih 100,000 kotak kejutan untuk direbut oleh pelanggan Lazada yang mengandungi produk daripada pelbagai jenama dengan potongan sehingga 70% dan pelbagai hadiah bernilai RM1 Juta untuk dimenangi. Memang menggoda kan tawaran mereka.

#BAUCER MENARIK
Selain tu, pengguna boleh mendapatkan baucar sehingga RM11, 000 tawaran serendah 99 sen dan hadiah percuma RM200,000 menerusi aplikasi rasmi Lazada. Apa tunggu lagi, download lah aplikasi Lazada di google playstore atau ios app store untuk menikmati kesemua tawaran tersebut. Banyak tu. Kan?

#SAMBUTAN LAZADA 11.11 SUPER SHOW 
Pada tahun ni jugak, bukan sekadar tawaran jualan je tau... Tapi, Lazada turut menampilkan sambutan Lazada 11.11 super show yang disertai oleh artis terkenal tanah air dan bakal dipentaskan di Axiata Arena. Mereka yang berdekatan bolehlah datang untuk tengok show tu nanti.

Dianggarkan tiga juta rakyat Malaysia akan menyaksikan acara ini serentak di saluran Media Prima TV3, NTV7, tonton dan aplikasi mudah alih Lazada pada malam menjelang 11 November. Menarik kan? Mesti teruja nak shopping. Huwaaaaaa...

NAK BELI 5 PRODUK PADA LAZADA SHOPPING FESTIVAL 11 NOVEMBER NANTI

Apa tunggu lagi, download Lazada App awal-awal. Then, save the date. Ok! Lagi satu, nak tahu produk yang tersenarai dalam shopping festival tu nanti, just klik pada link di bawah...


Fiza pun tak nak lepaskan peluang ni. Jika berkesempatan, Dalam kepala ni ada 5 benda yang Fiza nak beli masa festival tu nanti. Antaranya :-


Harga laptop

# LAPTOP UNTUK DIRI SENDIRI
Kebetulan harga durian runtuh, Fiza pun nak grab laptop satu. Lama dah Fiza idamkan semenjak laptop lama rosak. Actually, sesekali teringin jugak nak update blog guna laptop sendiri.

Harga al-quran digital

# AL-QURAN DIGITAL UNTUK EMAK
In Shaa Allah, Fiza nak beli satu set Al-Quran digital untuk emak. Alhamdulillah, berkat usaha belajar di usia tua... Akhirnya mak berjaya khatam Al-Quran. So, sebagai hadiah kejayaan dia... Fiza nak belikan set Al-Quran untuk dia.

Set bento

# ONE SET TUPPERWARE UNTUK SUAMI DAN ANAK-ANAK
Untuk tupperware ni, Fiza nak beli 3 set. Satu untuk encik suami dan dua untuk Alia dan Ain. Setiap hari mereka bawak bekal ke sekolah. So, ada tawaran hebat dari Lazada... Apa salahnya, belikan dorang set lengkap tupperware ni. Hehe...

Set mainan masak-masak untuk anak

# SET MAINAN UNTUK ANAK-ANAK
Allahu akhbar, dah lama kak Alia dan Ain berangan nak beli set mainan ni. Tapi, disebabkan ada yang lebih penting... Semuanya asyik tunda. Memandangkan Lazada buat biggest sales, apa salahnya Fiza grab dua set mainan ni untuk anak-anak. Sesekali reward dorang, mesti mereka seronok. Kan?


Harga oppo a37

# HANDPHONE UNTUK AYAH
Dah lama bapak berminat nak guna android, tapi disebabkan tak mampu nak beli... Dia pendamkan je hasratnya. Kali ni, memandangkan ada sales besar-besaran dari Lazada... Sanggup Fiza korek duit simpanan. Haha...

Botol air limited edition

#BOTOL AIR LIMITED EDITION UNTUK ENCIK SUAMI
Actually, encik suami suka buat koleksi botol air. Tapi tak pernah lagi beli yang mahal-mahal. Dia pernah suarakan pada Fiza untuk beli Tuppereware new giant eco limited edition ni. Tapi, asyik tertangguh je. Memandangan ada sales baik punya dari Lazada, In Sha Allah... Bolehla grab satu untuk dia. Kan?

Huh! Settle cuci mata sambil pilih barang. Nanti, In Shaa Allah... Jika berpeluang, bolehlah shopping pada 11 November nanti. Hehe...

For me, sesekali kita menggembirakan hati ahli keluarga kita dengan membeli apa yang diinginkan... Pastinya mereka suka. Kan... 

Korang pulak, dah jenguk ke belum #Lazada. Jangan lepaskan peluang ye. For those yang ingin tahu lebih lanjut tentang Lazada 11.11 Shopping Festival 2018, bolehlah layari web rasmi Lazada Malaysia dan media sosial rasmi mereka.

Ingat 11 November, Ingat Lazada Shopping Festival!

Well, happy shopping everyone. Save the date ok!

#Lazada
#ContestLazada


Post a Comment

3 Comments

  1. Wahhhh,, tak sabarnya nak tunggu 11.11 ni..

    ReplyDelete
  2. Sebelum ni kan Mimi pun ada beli hp untuk ayah tapi sekejap je dia guna sebab hp tuh jatuh longkang sabar jela. Masa beli pun memang tengah sale.. Belikan dia huawei

    ReplyDelete

Terima Kasih! Kerana sudi memberi komentar di blog Fiza. Komen yang baik-baik aje. #budibahasabudayakita