Download Kalendar Kuda 2019

Assalamualaikum, hai... 
Download Kalendar Kuda 2019 | Dulu, masa tak ada lagi smartphone... Fiza sejenis suka collect kalendar. Entah! Besar kecik stail kalendar... Mesti nak. Tapi, tak jugak simpan sebagai koleksi. 

Yang pasti, sana sini Fiza pi lekat kalendar... Dengan harapan, nantinya takdelah terlupa tarikh penting. 

Semalam, tengok kalendar kuda untuk tahun 2019 di facebook... Terfikir pulak nak kongsikan di blog. Nanti bolehla print jika nak. 

KalendarJanuari 2019

Kalendar Februari 2019

Kalendar Mac 2019

Kalendar April 2019

Kalendar Mei 2019

Kalendar Jun 2019

Kalendar Julai 2019

Kalendar Ogos 2019

Kalendar September 2019

Kalendar Oktober 2019

Kalendar November 2019

Kalendar Disember 2019

Kalendar Penuh 2019

Dalam banyak² stail ataupun pattern kalendar, fiza lebih suka kalendar kuda ni. Senang nak baca dan bewarna-warna. Al-maklumlah fiza ni kategori visual plus kinestetik... That why suka benda bewarna-warni. Hehe... 

For those yang nak download dan print kalendar 2019 ni... Sila² lah ye... 

#kalendar2019

Post a Comment

4 Comments

  1. Replies
    1. Kan... Tambah gik setiap ari ya dah siap² diengkah apa event atau perayaan. Nang senang gilak dibaca 😊

      Delete

Terima Kasih! Kerana sudi memberi komentar di blog Fiza. Komen yang baik-baik aje. #budibahasabudayakita