Dove Salon Media Launch


Dove Salon Media Launch | CPUV ke-4 untuk bulan Mei 2016. Alhamdulillah, semoga rezeki berblog tak kan putus selagi minat berkongsi cerita itu masih ada.


Baru berkesempatan update blog, semuanya disebabkan line internet celcom yang lembap gara-gara hujan lebat beberapa hari yang lepas. Nak tak nak kenalah bersabar...

Dove salon launch tentang apa ek? Actually, tak nampak lagi iklannya tertayang di blog ni. Apa-apa pun terima kasih kepada pihak Nuffnang kerana berterusan beriklan di blog ini.


Catat Ulasan

2 Ulasan

  1. Untunglah fiza blog sentiasa meriah dengan cpuv..klu muni ciput aje la..bolehlah dari takde.hehehe

    BalasPadam
  2. beruntungnya akk.. :)

    cpuv sy dah lama berkubur sejak thun 2015 bln 10..

    jmput singgah blog sy.

    hanyadihatiku.blogspot.my

    BalasPadam

Terima Kasih! Kerana sudi memberi komentar di blog Fiza. Komen yang baik-baik aje. 😊😆👏#budibahasabudayakita

fizalinolie@gmail.com