Aku Bukan Bimbo


Aku Bukan Bimbo | Drama adaptasi novel terbaru yang akan menggantikan drama isteri vs tunang. Bila akan disiarkan? Berdasarkan iklan di tv. Drama aku bukan bimbo akan mula diulang siar pada 29 Oktober 2020, setiap Isnin hingga Khamis... Jam 3-4 petang, semestinya di Astro Ria. 

Antara barisan pelakon yang membintangi drama adaptasi daripada novel Bimbo karya Rin Ahmad... Adalah seperti Shaheizy Sam, Nadiya Nisaa, Zahiril Adzim, Afifah Nasir, Bell Ngasri, Shakilla Khoriri, Ardella Aryana dan Falisha Crossley.

Then, mesti ada yang mencari maksud Bimbo right. Fiza pun tak tahu sebenarnya... Apakah maksud Bimbo?... Sehinggalah Fiza dapatkan maksudnya di google. Berdasarkan info yang Fiza baca di mykamus.com, bimbo bermaksud seorang perempuan yang cantik, tapi kurang cerdik.

Drama terbaru
Kredit to Azhan.co

SINOPSIS DRAMA AKU BUKAN BIMBO

Berdasarkan laman kepalabergetar2u, drama aku bukan Bimbo mengisahkan tentang dalam kehidupan Elsuraya, hanya seorang lelaki yang dinantikannya. Bukan bakal kekasih, jauh sekali bakal suami. Tetapi, seorang lelaki yang menyebabkan nyawa keluarganya diragut kejam. Dia ralat kerana tidak dapat bersama dengan keluarganya dan memegang status anak yatim piatu kerana lelaki itu. Siapakah lelaki itu sebenarnya? Adakah Azad? Siapa Azad? 

Nak tahu kenalah tunggu ulang siarnya next week. If suka layan youtube... Bolehla try layan kat situ je. Kan? 


Post a Comment

5 Comments

  1. Nampak menarik cerita ni. Pelakon pun menarik belaka :)

    ReplyDelete
  2. When I originally commented I clicked the "Notify me when new comments are added" checkbox and now each time a comment is added I get four emails with the same comment.
    Is there any way you can remove people from that service? Bless you!
    Joshua Kimmich Bayern München Trikot Trikot Kinder

    ReplyDelete
  3. It's truly very complex in this active life to
    listen news on Television, thus I simply use the web for that reason,
    and obtain the hottest news. Maglie Milan Bambino

    ReplyDelete
  4. Saved as a favorite, I really like your blog!
    Roma Matchtröjor

    ReplyDelete
  5. Oh baru tahu bimbo tu apa. hehe. Apa kaitan angka 10 dengan anda? Saya ada buat segmen. Jemput join.. http://www.aimisyahirah.com/2020/10/segmen-10-blogger-terpantas-by-misya.html If tak dapat jadi yang terpantas masih ada peluang dapat hadiah misteri. :)

    ReplyDelete

Terima Kasih! Kerana sudi memberi komentar di blog Fiza. Komen yang baik-baik aje. 😊😆👏#budibahasabudayakita

fizalinolie@gmail.com