Email Dari HSBC



Assalamu'alaikum, hai...
Seawal jam 6:52 pagi email notification berbunyi di handphone aku... Email dari siapakah bentak hatiku. Kerja ke apa ke!... Kalau hubby tak mungkin. Jangan harapla nak email kecuali ada benda penting. Hehe...

cashout nuffnang dengan cepat,

Rupanya dari HSBC pasal Nuffnang. Actually aku dah tak ingat dah yang aku pernah cashout 29 Oktober haritu. Dasar tangan gatalkan nak tekan cashout sangat. Alhamdulillah... Rezeki Alia. Rezeki hari Jumaat... Hehe... 


Catat Ulasan

13 Ulasan

  1. Assalammualikum..

    wahhh... alhamdulilah rezeki..

    mselim3

    BalasPadam
  2. rezeki jumaat tu Fiza.. mst banyak amount tu :))

    BalasPadam
    Balasan
    1. ZazaMyMoon : Alhamdulillah... Sikit pun Zaza... Buat beli aiskrim Alia. Hehe

      Padam
  3. wah boleh g sopink lah lepas ni ekekeke

    BalasPadam
  4. Email masyuk nih~
    Tahniah2!
    moga lepas nih lebih masyuk lagi.
    rezeki berblog.

    BalasPadam
  5. sebagai pembakar semangat untuk terus berblogging ka..hehe

    http://upsidesdown.blogspot.com

    BalasPadam
  6. rezeki..alhamdulillah..:)
    akak belum lagi nak cashout nuff tu sbb ciput jer..hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sura Mohd : InsyaAllah ada tu... Akak pasti blh cashout nanti :)

      Padam
  7. suspen je..rupanya rezeki masyuk..Alhamdulillah..:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Puan Kutu : Tu la first suspen btl. Rupanya rezeki nak msk. Alhamdulillah :)

      Padam

Terima Kasih! Kerana sudi memberi komentar di blog Fiza. Komen yang baik-baik aje. 😊😆👏#budibahasabudayakita

fizalinolie@gmail.com