SeDiHnYa.. BiAsA DaPAT... TaPi TiDaK uNtuK KaLi iNi

Hola,

Selamat malam semua... Dah makan belum?... Apalah! Asyik tanya orang makan ke belum... Bukan apa, penting tau makan... Kalau perut kosong, kan masuk angin nanti... Kan sakit... tak gitu...

Hurmmm, tadi kan lepas maghrib konon Fiza nak jejak orang yang follow blog Fiza... Dah jadi kebiasaan... Sebelah siang... Blogwalking kejap-kejap jer... Malam pulak baru ada masa untuk terjah sana sini sinun sia... Heeeee.



Haaa... Yang tanda merah tu orang yang telah kena wanted... Huhu, biasanya kalau Fiza tak dapat jejak dengan mengklik sahaja picture Follower, Fiza akan search kat Mr. Google... Pasti dapat punya... Tapi kali ini... Sedih betul... Biasa dapat cari follower yang takde link... Tapi tidak untuk kali ini.... Heeeeeee, nanti nak message dengan diorang... Siap haaa... Follow senyap-senyap. Hehehe.

Korang ada tak mengalami keadaan sebegini?

Fiza Bukan apa... Nak gak kenal dengan orang yang sudi singgah di blog kita kan... Belajar dari kesilapan... Dulu pun Fiza tak buat jugak... Sian ngan Logarithm, payah mencari Fiza sana sini sinun sia... Kalau tak caya... Nanti baca di Sini ek... Hehehe. Oh! yup rasanya Logarithm ada buat tutorial pasal bagaimana nak letakkan link dalam dashboard... Nanti terjah ek! 

Haaa... Tu pengalaman Fiza... Korang pulak macam mana?

Oh! yup... Korang rindu tak ngan Ibu, mak, mummy, mum, umi, indai... apa-apalah.... Rindu tak? kalau korang rajin dan rindu apa kata baca cerita best di sini... Best sesangat... Bagi Fiza lah...

Hahaha... Tetiba jer out of topic.  

Thanks yer kepada yang sudi membaca entri saya dan diharap ilmu yang sikit dapat memberi manfaat kepada kita semua...

Sekarang kat Follower korang, Fiza punya ada link tak?... Heeee. Poyo betul!

Catat Komen

27 Ulasan

  1. Padlie : Fiza rasa Padlie punya link ok sebab dulu boleh jer Fiza terjah balik link Padlie. Tu lah kan... Lain kali tu kalau nak follow kawan, komenlah sikit takut ada technical problem mcm nilah kan...

    BalasPadam
  2. kalau dah macam ni , memang payah nak cari bila tak ada link ..

    BalasPadam
  3. singgah kt sini sbb tuannya baik hati sangat..kata nk terjah balik kan!

    BalasPadam
  4. Nelly : Hai dear, Ha'ah.. memang susah nak carik... if kalau kat google pun ktk tak dapat nak kodek =(

    BalasPadam
  5. woot woot! lama xdtg sini. hehe. ops link miera ada kn kn kn? hehe

    BalasPadam
  6. Tu laa. Tira ada juga macam ni. Tapi entahlah. Antara dia tinggalkan jejak dekat Cbox atau tak. Kalau tak Tira diam je laa.

    BalasPadam
  7. ada la sekali jadi camtu..sy tak tau nak wat camna sebab masa tu baqu berjinak2 ngn blog.hii

    BalasPadam
  8. eh ade muke kite! haha *teruja sekejap. T_T

    BalasPadam
  9. Miecyber : Heeee. Yelah kan. Jadi wanted. Sorilah tak dpt jwb komen korang on d spot. Line tak ok... ko!

    BalasPadam
  10. Amiera Hilton : Ok jer dear. Heee.

    BalasPadam
  11. Miss Tira: Heeeeee. Tu lah pasal. Kekadang akak diam jer tapi pasti timbul persoalan kat otak siapakah org itu? Heee

    BalasPadam
  12. Nur Syahida : Heeee. Saya pun pernah wat jugak. Biasalah kan newbie.

    BalasPadam
  13. Nur Syahida : Heeee. Saya pun pernah wat jugak. Biasalah kan newbie.

    BalasPadam
  14. nurAMALLINA : Heee, yekan ada muka awaklah dear kat situ. Heee.

    BalasPadam
  15. yg sik ada link sik tauk rasanya..nya ingat udah ada link secara automatik..macam kamek dolok xD

    BalasPadam
  16. Tengkorakemas : Ahakss, yalah ya.. Mcm kmk dolok. Nasib logarithm tegur. Sian menyusahkan orang jak =)

    BalasPadam
  17. itulah fiza kadang2 kecewa sbb follower kita tak tinggalkan link.emm...

    BalasPadam
  18. Puan Kutu : Ha'ah kan muni kekadang mereka x tinggalkan sbrg jejak pun. Fiza takleh tido, tetiba tadi sedar... Tu yang sempat baca entri Muni. Muni x tido lagi?

    BalasPadam
  19. Owh saya pun ramai follower yang tak tinggal jejak. Memang payah la nak carik dorang n agak sedih gak la coz tak dapat nak terjah blog dorang skali huhu..

    BalasPadam
  20. Faizal n Fashitah : Tu lah, maybe mereka tak perasan dgn perkara sebegini kot, Sebab tu lah jadi macam tu..

    BalasPadam
  21. Awan : Ha'ah Awan, yang itu la yang akak fikirkan. Takut mereka fikirkan kita sombong. Heeee.

    BalasPadam
  22. I lіke the helpful information уou ргovide in yοur articles.

    I'll bookmark your weblog and check again here frequently. I'm quite ѕure Ӏ'll learn many new stuff right here! Good luck for the next!

    Here is my web page; Same Day Payday Loans

    BalasPadam
  23. It's really a nice and helpful piece of info.I am saqtisfied that you just shared
    this useful info with us. Please stay us up to date like this.
    Thanks for sharing.

    BalasPadam
  24. Online dating is most likely the perfect solution should you want in order to meet singles in your area.
    These scammers usually only have one picture within their profile, thus
    it could be the norm for many experienced those who date online
    to think that one picture profiles don't show the genuine person. Once they are
    successful within their career and accomplish anything they want, they realize the importance of marriage.

    BalasPadam
  25. My pet poultry will not gain weight what shall I do?
    Be happy about that. Fat hens do not lay well, nor perform they live lengthy.
    The very best egg-layers are pretty slender birds.
    get a vet check

    BalasPadam
  26. Why does TATA not really advertise their vehicles on TV like
    other companies? actually they perform. It's just that you do not realise it.Tata produce Jaguar

    BalasPadam
  27. IS PUERTO rICO AREA OF THE UNITED STATES.? The reply lies into
    exterior reason and inner reason. Internal reason :
    The United States of America is located far from the rest
    of the globe (on another continent), so the war never had an opportunity to
    occurred in the States. But mainly because the Axis has take occupied nearly all over
    Asia & most elements of... show more Puerto
    Rico is an unincorporated territory of the United States of America.

    BalasPadam

Terima Kasih! Kerana sudi memberi komentar di blog Fiza. Komen yang baik-baik aje. 😊😆👏#budibahasabudayakita

fizalinolie@gmail.com