Hari ini Tanggal 28hb... Tak sabar rasanya...

Hola,

Hari ini tanggal 28hb... Rasa tak keruan, berdebar-debar seperti di saat-saat bercinta dulu... Ahakss... Hari ini hubby balik... Horeyy! Di jangka akan sampai malam di ke kuching... Sian dia, drive sorang-sorang dari Bintulu ke Kuching... Pasti penat...

Namun, aku tak sabar menunggu kepulangannya... Huhu! Dahla sabtu ni balik kampung halaman... Ya Allah lamanya tak balik kampung... Otak ni dok pikir-pikir je kampung... Hati ini dah di sana dah... Hehehe... Tapi aku pasti mesti blog aku ni tak diupdate sure... Lama haihhh! tak balik kampung... Mesti banyak cerita aku ketinggalan... Hehe, lagi pun lama dah tak jumpa hubby... hampir sebulan dah...

Hurmmm... Apa-apa pun nanti akan aku kongsikan cerita-cerita menarik aku sepanjang perjalanan aku dari kuching, kampung halaman dan ke Bintulu... Iaitu tempat suamiku mengajar... Hehe! kerana selepas ni aku akan bercuti panjang di sisi suamiku tercinta... Horeyyy!!...

Orait... Dah petang! nak mandi... Hehe.... Tak sabar nak buat suprise untuk hubby... Dulu pernah cari sesuatu untuk hubby di sini... Tapi tak nak citer apa benda suprise tu di sini, pasai apo... Karang pecah temberang... Ahakss.. Ciow dulu...


Post a Comment

15 Comments

  1. uwah... romantisnye...hehe.

    em..yup. brada di sisi suami tu lbih indah dr blogging.. dpt balik kg plak tu...hehe. gd luck bt akak!!

    ReplyDelete
  2. Selamat bercuti Kak Fizalinolie. Balik bawa cenderahati banyak-banyak ye. Hehe.

    ReplyDelete
  3. ehem..bunga2 cinta mekar kembali segar..ehehe

    ReplyDelete
  4. lame ye xjumpe hubby akak..sebulan tu..jauh ke die kerje...

    ReplyDelete
  5. waaaa.....knfem akak xcted gler2 nie...hehehe

    ReplyDelete
  6. waaaa.....knfem akak xcted gler2 nie...hehehe

    ReplyDelete
  7. salam.. hohoho balik kampung.. hhohoho balik kampung.. hati riang.. hehehe.. berhati-hati bila memandu.. ingatlah orang yg tersayang.. hehe
    Negeri Isketam Bola

    ReplyDelete
  8. wah... hehe . sweet muit la.. hehe ;)

    ReplyDelete
  9. selamat bercuti fiza.besnya jmpk hubby!balik kmpg lg best..nti jgn lupa update kisah menarik dikampung..

    ReplyDelete
  10. husband fiza keje jauh yer..mmg balik sesekali saja lah ye?

    ReplyDelete
  11. I think that is among the such a llot significant information for me.
    And i am satisfied reading your article. But wanna observation on few normal things, The web site taste is great,
    the articles is really excellent : D. Good task, cheers

    ReplyDelete

Terima Kasih! Kerana sudi memberi komentar di blog Fiza. Komen yang baik-baik aje. 😊😆👏#budibahasabudayakita

fizalinolie@gmail.com