" GIVEAWAY PURSE POLO By DARKBATMAN "

Hola,

Selamat pagi semua... Hurmmm, pepagi lagi saya dah buat entri pasal Giveaway... Ahakksss... Ini semua kerana ingin melunasi hajat adik Aniswany yang telah tag saya petang semalam... Hurmmm, bagi yang nak join gak, jooommmla join di sini... Senang jer syarat-syarat giveaway ni. Ahakkss.

Ok... pertama seperti biasa, letak header penganjur... Ni haaaa...


Kemudian, kita kena tag 3 orang kawan kita... Hurmmm, yang ini... Kerja paling susah saya nak buat. Kalau boleh semua saya nak tag... Ahakkss, siapa lagi lah yang jadi mangsa saya kali ini yer... 

Hurmmm, kali ini dengan senang hati saya nak tag MummyDany, Puan Kutu dan Puan Zaidah... Ahakkss... Kali ini semuanya mummy-mummy yer... Minta maaf yer... Heeeee

Pada yang tidak kena tag tu, jom kita sama-sama gegarkan Giveaway yang dianjurkan DarkBatman... Hehehe.

Orait... Done...

Give me 5... Have a nice day! Mulakan hari ini dengan senyuman... Ahakkkssss!

Catat Ulasan

24 Ulasan

  1. amboi wallet lg.hehe tq yer tag!

    BalasPadam
  2. Puan Kutu : Orait dear... No problemo. Heee

    BalasPadam
  3. good luck kak! dapat purse tu bolehla lupa sekejap tentang handbag he

    BalasPadam
  4. wahhh..taq yer fiza tg mummy semoga kita semua menang hahaha..

    BalasPadam
  5. Tengkorakemas : Thanks Hasrul... Pande ktk ho.. perli kmk. Hahaha

    BalasPadam
  6. Atiey : Welcom MummyDany... Good Luck yer dear =)

    BalasPadam
  7. cantik jugak purse tu...

    BalasPadam
  8. Semoga berjaya mendapatkan purse Polo itu ye :)

    BalasPadam
  9. hai akak..jenguk2 sini..thanx follow saya.. =)

    BalasPadam
  10. Cik Farah : Hai dear... Orait.. No problemo. Hehehe.

    BalasPadam
  11. fiza pernah makan set biodex tak??untuk kesuburn n mendapat kehamilan tu?? mummy nyer kawan ada makan tau kawin 6 tahun tak dapt anak..sedih jer dia masa tuh..pastu dia amik set biodex.. n sekarag dah ada anak dah anak dia dah 2 tahun..putih gebu jer kulit..kitorang panggil baby biodex..ada masa tv...mummy nnti peknen yang ke2 nak cuba makan biodex nilah..tak silap mummy anggaran rm 350++ kot..tak ingat plak fiza bleh tanya stokis..kita ihktiarkan..yang selebihnya serah pada Allah..mummy just bagi cadangan kalu fiza taknak try its ok dear...sabar yer darling..mummy doakan semoga fiza dimurahkan rezeki n dapat baby kiut2 cam fiza..leh kawan ngan danny..hehehe

    BalasPadam
  12. Atiey : Thanks dear for d info. hehehe. Ada gak terfikir nak ambik biodex tu. Tapi hubby Fiza kata tunggu dulu... Hehehe, lagipun mummy.. Baru 8 bln lagi katanya. Maybe faktor berjauhan kot. Tapi, InsyaAllah... Kalau Hubby setuju nanti fiza akan try cadangan mummy tu. Thanks yer dear doakan utk fiza..

    BalasPadam
  13. wahh..polo gitu..xpe2..kami kasi chance mummy2 utk GA ni..btw gud luck :D

    BalasPadam
  14. Chii : Ha'ah dear... Giveway dia polo. Jom join... Hehehe. Thanks dear =)

    BalasPadam
  15. balas kunjungan...kamoo cantik~~~

    BalasPadam
  16. Gadis Kepastian : Thanks dear kerana sudi singgah. Hehehe. Tak cantik pun dear. Dah kena make-up tu yang nampak cantik... Heeeeeee.

    BalasPadam
  17. Cik Shinju : Thanks dear... Jom join sama-sama giveway ni =)

    BalasPadam
  18. oo ingat kan dah lama..fiza ni wat mummy suspender jer..8 bulan baru lagi tu..oklah lagi...ingat 8tahun...mungkin jugak sebab ur hubby jauh..dekat2kanlah sikit baru melekat.. hahahaha

    BalasPadam
  19. Atiey : Hehehe. Tulah hubby Fiza try nak mintak transfer..

    BalasPadam
  20. ala fiza br nak buat.sbb kt rumah line beruk tak ok.lgpun dok sebok mengemas..br bukak tgok2 dh tamat semalam..ruginya.hahaha..

    BalasPadam
  21. Wonderful beat ! I wish to aapprentice while you amend your web site, how could
    i subscribe for a blog website? The account helped me a acceptable deal.
    I had beden a little bit acquainted of this yiur broadcast
    offered bright clear idea

    BalasPadam

Terima Kasih! Kerana sudi memberi komentar di blog Fiza. Komen yang baik-baik aje. 😊😆👏#budibahasabudayakita

fizalinolie@gmail.com