Assalamualaikum, hai...
Birthday giveaway by Mazuriah Mohamed | Alhamdulillah, seperti biasa... Ada peluang Fiza akan join giveaway kengkawan dan harini Fiza nak join giveaway dari Mazuriah. 

Actually, Fiza first time masuk blog dia. Semuanya dek kerana entri yang ejulz publish. Tak rugi pun join... Boleh tambah kenalan. Kan? 


Jom! Pakat-pakat join giveaway dia. Senang je terma dan syaratnya. Hadiah pun ada... Ekeke. Part hadiah tu, bergantung pada nasiblah ye... Yang penting boleh tambah kenalan. 

For those yang nak join, boleh klik pada banner ok dan berikut adalah syarat penyertaan tuan empunya blog... 
  1. Follow blog mazuriah.blogspot.com.
  2. Buat entry bertajuk 'Birthday giveaway by Mazuriah Mohamed'. Ceritakan serba sikit bagaimana boleh jumpa blog ini.  
  3. Tampal banner penyertaan dan backlink kepada entri ini sahaja
  4. Tinggalkan link di ruang komen. 
  5. Tempoh penyertaan sehingga 31 Oktober 2018. 10 hadiah istimewa akan diberikan kepada insan yang bertuah. 
Good luck!  

12 Comments

  1. Terima kasih atas sokongan untuk join GA. Salam perkenalan daripada saya. All the best.

    ReplyDelete
  2. Good luck sis, smoga ada rezeki 😊

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aamiin... Mudahan juak kita sama-sama ada rezeki. Tapi, yang penting happy.

      Delete
  3. Hai,jom join segmen saya!

    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2018/10/segmen-saya-nak-buku-free-by-cuya.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. In shaa Allah, ada masa Fiza terjah ye. Tq kerana sudi singgah sini 😊

      Delete