DIA YANG MENULIS

Bila customer upload gambar

Assalamu'alaikum, hai... 
Bila customer upload gambar | In shaa Allah, jika ada masa dan peluang, nanti Fiza update satu persatu mengenai tempahan dan testimoni barangan kait, hasil tangan Fiza ye. 

Testimoni barangan kait

Untuk kali ni. Tetiba Fiza rasa geram pulak tengok gambar one of anak my customer yang dah tempah dua topi kait dengan Fiza. Cute kan?... 

Walaupun pendapatan tak sebanyak mana... Tapi, Seronok bila tengok hasil tangan kita orang pakai. Alhamdulillah... 

For those yang singgah sini, nanti Fiza blogwalking ye...

#BaranganKaitBaby
#TopiKaitBayi


Post a Comment

1 Comments

  1. Cutenyer anak customer Fiza tu, cantik topi kait tu...

    ReplyDelete