Assalamu'alaikum, hai...
Semalam aku dah start masuk kerja. Semua orang still ber'mood raya. Tapi... Aku pulak kelaut. Entah! Tahun ni... Baju raya pun tak beli. Beli pun... Untuk Alia jer.

Lupakan pasal tu... But nak sambung sikit cerita raya di office. Semalam kami dapat jemputan open house dari staff di office. Apalagi... Pucuk dicita, ulam mendatang... Semua pergi termasuklah pengarah.

Alhamdulillah... Kami dijamu dengan pelbagai hidangan sampai takde masa nak snap gambar makanan. Cuma... Sempat jugak posing bersama 2 orang mommies... Hehe. Nampak muda tak? Lantak ler kalau nampak serabai. Haha...


Begitulah... Ragam di office untuk hari pertama kerja lepas raya. Hari ni... Tak tau lagi... Nak pergi mana time lunch. Tak pun lepak dalam pantri. Haha...


4 Comments

Petak Bunga said…
Hr ni kita start pose..
semalm penat sikit..
tgh perut kosong lg ni..pose pun kurang lapar..
Sya Mimie said…
Sy punya mood raya dari hari first raya dh kelaut.. Hihi
Selamat hari raya kak..
Selaat kembali bertugas..
Sya Mimie said…
Sy punya mood raya dari hari first raya dh kelaut.. Hihi
Selamat hari raya kak..
Selaat kembali bertugas..
Puan Kutu said…
masih modd raya kan fiza,klu diutara dua tiga hari je raya..masa dijohor dulu raya sebulan tau