Assalamu'alaikum, hai...
Pageviews blog menurun pada hujung minggu? | First things first, selamat berhujung minggu semua.  Sebagai blogger, korang alami tak pageviews menurun pada  hujung minggu ? Bagi Fiza... Itu perkara biasa berlaku pada hujung minggu. Aktiviti melayari internet pasti sedikit menurun. Al-maklumla, dah penat bekerja sepanjang minggu... Pasti ramai yang ambik peluang masa cuti, untuk rehat semahunya... Yang ada family, pasti nak meluangkan masa hujung minggu bersama keluarga kan... Yang masih single, sah-sahla mencari hiburan untuk diri... Keluar shopping ke, keluar makan-makan ke dengan kengkawan... Tengok wayang ke. Kan? Betul tak?

Trafik blog menurun pada hujung minggu

Even Fiza sendiri pun... Entri semua autopublish. Siapa nak lepaskan waktu hujung minggu kan. Dahla suami dan anak sepanjang minggu berada di sekolah... Balik rumah pun dah petang... Masa yang ada untuk bersama pun agak terhad. Hanya hujung minggu je... Ada masa untuk seharian bersama. Siapa tak nak luangkan masa untuk famili. Hehe... 

Pada Fiza, itu tak menjadi masalah... Tak nak la stress dengan pageviews jatuh menurun. Fiza berblog pun atas dasar minat dan hobi. Tak mau kejar sangat trafik... Nanti kita pulak yang stress. Hehe... 

Korang pulak, Bagaimana? Menurun tak pageviews blog korang pada hujung minggu? 

4 Comments

  1. emm betul perasan jugakk bila tiba mcm hari jumaat smpai lah weekend msti traffic jatuhh menjunam..

    ReplyDelete
  2. Betul tu Fiza, bila kita kejar atau letak target tertentu buat stress jer

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan... In Shaa Allah, selagi kita berusaha... Pasti nampak hasil.

      Delete
  3. Tu la... Weekend mesti slow sikit trafik blog.

    ReplyDelete