CPUV LHDN April 2018

Assalamu'alaikum, hai... 
CPUV LHDN April 2018 | Buffered Earning kedua, bulan April dari Nuffnang yang Fiza dapat. Korang dah check ke akaun Nuffnang korang? 

Cpuv LHDN april 2018

Acctually,  Fiza tak berkesempatan lagi tengok iklannya berlegar di sini. Maybe, kempennya still sama seperti tahun sebelumnya yang mengingatkan kita untuk isytihar pendapatan tahun taksiran 2017. Mungkin,  masih ramai yang tak buat pengistiharaan...  That why kempen tersebut keluar. 

Tapi, itu hanyalah andaian Fiza... Kalau korang terjumpa iklannya di sini... Bolehla share, iklannya di ruangan komen berkaitan dengan apa... Kan?  😊

Wallahu'alam... 

#CpuvNuffnang
#LHDNApril2018
#IsytiharPendapatanTahunTaksiran2017



CPUV LHDN April 2018 CPUV LHDN April 2018 Reviewed by fiza linolie on April 22, 2018 Rating: 5

2 comments:

  1. wahhh. on going bnyk ni.. tahniah akakkk.. side income. <3

    ReplyDelete
  2. Tentu banyak income masuk ni.
    Tahniah

    ReplyDelete