DIA YANG MENULIS

Pendapat mengenai Min Cha. Sedap ke tidak?

Assalamu'alaikum, hai...
Alhamdulillah, last week encik suami belikan Fiza Min Cha... Tetiba teringin nak merasa. Sekali-sekala apa salahnya kan. Untuk pengetahuan korang... Dalam sekotak ada 12 sticks Min Cha... Harga pulak RM37 sekotak

Harga min cha

Setakat ni... After one week, Fiza minum sepeket je. Entah! Fiza tak berapa suka dengan rasanya. Tak kena dengan selera Fiza. First minum nak termuntah dibuatnya. Allahu Akhbar. Nampak gayanya, Fiza lebih suka Min kaffe daripada Min Cha. Hurmmm... Lagi sedap dan kaw rasanya.

Lain orang, lain citarasa. Diharap siapa yang baca tak kecam Fiza ye. Haha... Apa-apa pun, have a nice day.


Post a Comment

6 Comments

  1. Replies
    1. Tea pracampuran garam buluh msred... Yang bawah sahajidah hai-o... Yang projek stg org selalu post kat fb cari downline tu. Haha... Tapi Fiza tak joined ok. Just nak merasa produk dia je sekali sekala 😊

      Delete
  2. Apa benda min cha ni.hahaha sy lg la tak pernah minum yg henis dlm peket2 ni.min cafe tu pernah la dengar..boleh tahan harga mahal juga.hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Teh pracampuran garam buluh Muni... Tak silap Fazura jadi dutanya bawah stg.

      Delete
  3. owhhh
    xpernah rasa lagi
    jadi tak tahu rasa
    hehehe

    ReplyDelete