Assalamu'alaikum, hai...
Happy women day guest... Masih tak terlambat lagi kan Fiza nak ucapkan. Seriously, Fiza lupa akan tarikh hari wanita sedunia harini. Pagi tadi, encik suami send mesej di WhatsApp wish... Macam pelik je. Haha... Biasalah, part mengingat hari-hari wanita... Fiza memang tak ambik port sangat. Nasib baik ada encik suami. Sabar jelah.

Happy eomen day

Apa-apa pun, semoga kita sebagai wanita terus berusaha menjadi yang terbaik. Aamiin. Jom! Layan episod akhir megadrama lafazkan kalimah cintamu. Tengok Qila bersabung nyawa bersalin sekaligus pembedahan breast cancer. Dengar cerita, ada sorang doktor tweet pasal drama ni... Buat conclusion part perubatan... Tapi kan, tak kan pengarah terkenal tak buat research dulu before buat pengambaran. Hurmmm... Macam-macamlah gelagat manusia. Tapi, Fiza tak nak ulas pasal tu. Masing-masing ada pandangan. Setiap pandangan yang kita perkatakan... Kita kena bertanggungjawab. Tu je my mom selalu pesan. Jangan berdolak-dalik pulak... Sudah. Fiza stop dulu ya celotehnya.


2 Comments