DIA YANG MENULIS

Erwin Dawson, pelakon yang memegang watak Fayyad Syakir dalam drama tiada arah jodoh kita

Assalamu'alaikum, hai...

Biodata Erwin Dawson

Korang layan tak akasia tiada arah jodoh kita? Fiza tak layan sangat drama tu even ada yang buat review kata jalan ceritanya best. Tapi, Fiza suka tengok pelakon yang memegang watak Fayyad. Nampak sungguh muka kacukan dia. Pada mulanya, Fiza ingatkan dia orang Malaysia... Bila baca biodata dia di beberapa buah laman, rupanya dia kacukan Melayu Singapura dan New Zealand. Orang Singapore rupanya.

Actually, nama sebenar dia adalah Mohamed Erwin Shah Evan Dawson. Berumur 28 tahun dan lahir  pada 11 Mei 1989. Take noted ye, for those yang minat giler kat dia... Bolehlah usha social media dia seperti berikut :-

Twitter : @Erwin_Dawson
Intagram : @Erwin_Dawson
Email : Erwinshahdawson@gmail.com

So, terjawablah sudah persoalan adik... Erwin Dawson asal mana.

#ErwinDawson
#Tiadaarahjodohkita

Post a Comment

8 Comments

  1. Replies
    1. Fiza pun tak layan sangat. Satuduatiga episod je... Lepas tu tak layan dah.

      Delete
  2. Replies
    1. Kan... Before ni ingatkan dia orang Malaysia. Rupanya orang singapore 😊

      Delete
  3. Sebelum nih duk pikir die bkn melayu...yela guna nama erwin dawson...ruoanya melayu singapore

    ReplyDelete
  4. tak sempat nak tengok...ramai pelakon dah tak kenal dah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fiza pun tak layan sangat drama ni msred. Sekali-sekala je tengok 😊

      Delete