Cuti sekolah seminggu

Assalamu'alaikum,  hai... 
Cuti sekolah seminggu | korang dah ada perancangan ke nak buat apa sepanjang cuti sekolah kali ni? Fiza pulak... Alhamdulillah, saat entri ni di publish... Kami berada di atas feri menuju ke Kuching. Lebih kurang 45 minit dalam feri... Sudah cukup untuk Fiza write somethings untuk blog. 

Cuti sekolah seminggu 2018

Seperti kebiasaan, bila cuti kami akan ke Kuching untuk menziarahi mertua... Sambil-sambil tu nak bawak Alia dan Ain jalan-jalan. Plan wajib... Nak bawak dorang shopping buku... Hehe... Selebihnya, sampai Kuching kot baru plan nak buat apa. 

Apa-apa pun... Selamat bercuti semua

Cuti sekolah seminggu Cuti sekolah seminggu Reviewed by fiza linolie on March 19, 2018 Rating: 5

5 comments:

  1. cuti yang ditunggu oleh anak-akak. syok nya depa ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan... Budak-budak memang suka pergi bercuti 😊

      Delete
  2. bestnya p kuching. have a safe journey sis :D

    ReplyDelete
  3. wah seronoknya pergi kuching

    ReplyDelete