Tukar Kerja? Mampukah aku untuk menghadapinya...



Hola 


Surat temuduga yang baru aku print dari laman emoe...

Sebenarnya... Aku saja-saja try isi hari tu dan attend Mtest... Lepas Mtest, aku yakin aku pasti dipanggil temuduga. Bukan riak atau apa... Tapi itulah instint aku. Kebiasaannya instint aku memang tak jauh tersasar.

Hurmmm... Mampukah aku untuk menghadapinya?... Time sekolah menengah dulu adalah belajar agama... Haha, tapi di universiti pulak ambik information system... Apa kes?

Jauhnya tersasar...


Tukar Kerja? Mampukah aku untuk menghadapinya... Tukar Kerja? Mampukah aku untuk menghadapinya... Reviewed by fiza linolie on 9:39:00 AM Rating: 5

7 comments:

  1. wah.. tahniah walaupun tersasar, saya dulu zaman sekolah kelas ekonomi, masuk poli masuk bidang elektrik, lepas tu sambung dip bidang elektronik. haha.

    ReplyDelete
  2. klu ada kemahuan pasti ada jalan..mungkin ni rezeki alia,gud luck buat fiza.buat yg terbaik..:)

    ReplyDelete
  3. @Ikhmal MaliqueTu lah kan... Kekadang kita tersasar jauh dari apa yang kita belajar :)

    ReplyDelete
  4. aLhamdulillah.. kelak ngajar cne?

    ReplyDelete

Powered by Blogger.