Alia Dan Si Ted

Assalamu'alaikum... Dalam entri sebelum ni aku pernah cerita pasal hubby belikan Alia Teddy bear time kami shopping. Sekarang teddy bear tu dah ada nama. Si Ted... Alia begitu sukakan si Ted. Before tidur Alia mesti cium dan bermain dengan si Ted. Tengok j…

BACA SETERUSNYA >>
Episod 11 dan Episod 12 Teduhan Kasih

Assalamu'alaikum... Alhamdulillah... Dapat jugak aku tonton episod 11 dan episod 12 teduhan kasih. Kisahnya still berkaitan dengan Iffa dalam pantang. Masih lagi duduk di rumah Ehsan bertemankan orang gajinya. Ayu dan kak long tiri Iffa masih tak puas h…

BACA SETERUSNYA >>
S. Shamsudin Meninggal Dunia?

Assalamu'alaikum... Terkejut jugak baca berita tentang kematian Allahyarham pelawak vateran S. Shamsudin pagi tadi yang dipaparkan dalam online news tau. Lama dah tak ikuti perkembangan artis ni. Sumber info adalah daripada mstar.com.my Tak sangka bel…

BACA SETERUSNYA >>
Gawai Dan Shopping

Assalamu'alaikum... Baru-baru ni... Kami 3 beranak pi Kuching. Biasa... Ziarah famili mertua sambil shopping. Ada sale... Gawai kan. Nak dijadikan cerita... Pergilah shopping di Wisma Seberkas. Ingat nak shopping baju sendiri. Sekali... Banyak baju Alia ya…

BACA SETERUSNYA >>
Apa Yang Menariknya Pa&Ma Keluaran Jun 2013

Assalamu'alaikum... Seperti biasa... Kalau keluar bandar Bintulu atau time cuti. Majalah Pa&Ma duluan aku beli untuk dibaca saat waktu senggang. Semenjak ada Alia ler... Aku rajin beli. Kalau tak sebelum ni. Jangan harap ler aku nak beli. Bukan rajin san…

BACA SETERUSNYA >>
3 Episod Ketinggalan

Assalamu'alaikum... Sepertimana pernah aku cerita dalam entri before ni... This week aku memang busy sikit dengan majlis kenduri kesyukuran di atas perkahwinan adik aku. That why aku tak updated pun sambungan episod 7 Teduhan kasih  . Dah 3 episod dah aku ke…

BACA SETERUSNYA >>
Pelamin Paling Simple

Assalamu'alaikum... Beberapa hari ni... Aku jarang updated. Semuanya kerana busy nak sambut adik ipar baru. Orang jauh. Perlis. Busy ler sangat. Busy ke hulu ke hilir kejar Alia adalah. Kalau entri sebelumnya aku ada capture pelamin kami buat... Pelamin si…

BACA SETERUSNYA >>