Showing posts with the label BE/CPUV dari NuffnangShow all
LHDN On going

Assalamu'alaikum, hai...  LHDN On going | Tadi saja je tergerak hati nak check akaun nuffnang... Last login 3 bulan lepas, tu pun disebabkan nak cashout . Tak sangka pulak ada dua CPUV LHDN berstatus on going bermula 3 Julai bertapak di blog Fiza. Tapi, Fi…

BACA SETERUSNYA >>
CPUV LHDN April 2018

Assalamu'alaikum, hai...  CPUV LHDN April 2018 | Buffered Earning kedua, bulan April dari Nuffnang yang Fiza dapat. Korang dah check ke akaun Nuffnang korang?  Acctually ,  Fiza tak berkesempatan lagi tengok iklannya berlegar di sini. Maybe , kempenn…

BACA SETERUSNYA >>
Alhamdulillah, rupanya tak rugi cashout minggu lepas

Assalamu'alaikum, hai...  Alhamdulillah, rupanya tak rugi cashout minggu lepas | Penat mengait, Tetiba tangan gatal nak check akaun Nuffnang . Padahal, baru last week ... Fiza cashout pendapatan tahun lepas . Rasanya, dah lama kan tak dapat cpuv dari Nuffna…

BACA SETERUSNYA >>
Konsisten update, pasti dapat

Assalamu'alaikum, hai...  Konsisten update , pasti dapat | Baca tak entri propa Fiza berjudul " Tiada lansung campaign dari Nuffnang ke? ". Seriously , last dapat cpuv bulan Disember last year tau. Then , baru-baru ni... Fiza register google adse…

BACA SETERUSNYA >>
Siapa kata Nuffnang Bankrup?

Siapa kata Nuffnang Bankrup? | Beberapa hari yang lepas ada status di fb mengatakan akaun nuffnang dah tak aktif lagi dah. Huhu... Cuak jugak dengar. Mana tak nya... Akaun aku masih beratus jugak tak cashout lagi tau. Kononnya nak buat tabungan. Then, tad…

BACA SETERUSNYA >>
Citra Body Lotion

Assalamu'alaikum, hai... Citra Body Lotion . Satu produk kecantikan kulit yang pernah aku guna ketika bergelar anak dara muda remaja dulu. Tapi, kini... Bergelar ibu, aku memilih untuk guna lotion baby gohnson's je... Sekali dengan Alia dan Ain. Senang! …

BACA SETERUSNYA >>
Dapat 4 CPUV Lagi

Dapat 4 Cpuv lagi | dari Nuffnang selepas kempen Lot 100 Salt Candy . Lately, Pendapatan Nuffnang agak slow kan. Nak dapat Buffered Earning pun lambat. Walaubagaimana pun, aku tetap bersyukur... Dengan rezeki berblog yang aku dapat... Yang penting, minat dan kepua…

BACA SETERUSNYA >>
CPUV Lot 100 Salt Candy

CPUV Lot 100 salt candy | merupakan buffered earning terbaru yang aku dapat selepas cpuv bidor kwang heng . Cepat pulak cpuv bulan ogos masyuk. Berkaitan makanan pulak tu. Alhamdulillah... Rezeki berblog. Berbalik pada gula-gula Lot 100, dulu suka jugak beli Lot …

BACA SETERUSNYA >>
CPUV Bidor Kwang Heng

CPUV Bidor Kwang Heng | First buffered earning untuk bulan Ogos. Dapat pulak pada 1 Ogos. Alhamdulillah, rezeki orang nak bagi. Terima kasih buat team Nuffnang kerana memberi kepercayaan kepada blog ini untuk menyampaikan info iklan pada pengguna. Ada jugak g…

BACA SETERUSNYA >>
4 CPUV Selepas TNB Campaign

4 Cpuv selepas TNB Campaign | Alhamdulillah, sedikit rezeki berblogging haruslah dicatat... Sebagai pemberi semangat untuk meneruskan minat dalam dunia berblog. Terima kasih kepada pihak Nuffnang  kerana berterusan memberikan cpuv kepada blog ini. Selain tu, …

BACA SETERUSNYA >>
Rezeki Hari Pertama Puasa 2016

REZEKI HARI PERTAMA PUASA 2016 | Entah! tetiba rajin log in akaun Nuffnang . Alhamdulillah, satu lagi iklan on going untuk permulaan bulan Jun selepas RIBENA MOMENTS . Kali ni pulak... Daripada TNB CAMPAIGN . Hurmmm... Bercakap pasal tnb... Mesti melibatka…

BACA SETERUSNYA >>
Ribena Moments

RIBENA MOMENTS |  cpuv pertama untuk bulan Jun. Alhamdulillah... Rezeki sebelum puasa. Terima kasih buat pihak Nuffnang kerana sudi berterusan beriklan di blog ini. Tak nampak lagi iklan berlegar di blog. Apa-apa pun... Bagi aku, bila dapat cpuv... Ia menjad…

BACA SETERUSNYA >>
U Mobile Project Iphone

U Mobile Project Iphone | 2 cpuv untuk penghujung bulan Mei pihak Nuffnang berikan untuk iklan di blog aku. Alhamdulillah... Rezeki orang nak bagi... Kita terima dengan hati yang terbuka. Tiada riak di hati... Hanya entri sekadar pembakar semangat untuk meneruska…

BACA SETERUSNYA >>
CPUV Volkswagen Vento

CPUV Volkswagen Vento | Alhamdulillah... Satu lagi buffered earning gandaan 3 melekat harini di blog selepas cpuv Watsons February Promo   semalam. Hurmm... Banyak jugak iklan pasal volkswagen kali ni ek. Berpatutan dengan harga, kereta volkswagen amatlah elegan…

BACA SETERUSNYA >>
Watsons Atau Guardian?

Watsons atau guardian? | dua kedai yang hampir sama susunannya. Menjual barangan ala-ala farmasi pun ia. Serba-serbi tentang kesihatan mahupun kecantikan tubuh badan dijual di kedua-dua kedai tersebut. Tapi, aku kalau balik menziarahi ibu mertua di Kuching... …

BACA SETERUSNYA >>
Dove Salon Media Launch

Dove Salon Media Launch | CPUV ke-4 untuk bulan Mei 2016. Alhamdulillah, semoga rezeki berblog tak kan putus selagi minat berkongsi cerita itu masih ada. Baru berkesempatan update blog, semuanya disebabkan line internet celcom yang lembap gara-gara hujan le…

BACA SETERUSNYA >>
3 CPUV Pada Permulaan Bulan Mei

3 CPUV pada permulaan bulan Mei | Alhamdulillah rezeki anak-anak hasil daripada berblog. Bila buat entri mengenai buffered earning ni... Ia bukan untuk menunjuk atau riak. Lansung tak terniat di hati. Tapi... Ia bagaikan memberi semangat pada aku untuk terus be…

BACA SETERUSNYA >>
Rezeki Selepas Tahun Baru Cina

Rezeki selepas tahun baru cina | entri sekadar catatan untuk melihat perkembangan Nuffnang sepanjang berblog. Last, dapat cpuv pada 2 Februari 2016... iaitu Cpuv ke-9 untuk tahun ni.  Iklan yang sama iaitu Huawei . Alhamdulillah... Semalam check Nuffnang, tengok-te…

BACA SETERUSNYA >>
CPUV Ke-9 Huawei Mate S & Watch Campaign

Cpuv ke-9 Huawei Mate S & Watch Campaign | merupakan buffered earning ke-9 untuk tahun 2016 dan yang pertama untuk bulan Februari selepas cpuv Rakuten Bloggers Project . Alhamdulillah... Thanks Nuffnang kerana berterusan memberi buffered earning untuk blog…

BACA SETERUSNYA >>
CPUV Ke-8 Rakuten Bloggers Project

Cpuv ke-8 Rakuten bloggers project | iklan terbaru aku dapat pada 29 Januari 2016 selepas iklan Panadol ActiFast . Alhamdulillah, dapat satu lagi iklan gandaan 3 daripada Nuffnang. Thanks Nuffnang kerana berterusan mempercayai blog biasa seperti ini untuk terus ber…

BACA SETERUSNYA >>