Assalamualaikum, hai...
Handphone Harga Bajet, Tapi Gambar Sangat Jelas | Harini, Fiza nak buat sedikit review setelah setahun lebih penggunaan handphone Oppo A37F. First things first, sebagai perempuan... Fiza pilih color rosegold untuk phone Fiza. Tapi guests, if korang tak nak color rosegold... Color silver dan gold pun ada. Fiza beli last year dengan harga RM550 je. Siap ada free gift cases lagi. Alhamdulillah. Rasanya... Sekarang lagi murah... Sebab tadi, Fiza buat tinjauan di Shoppe dan Lazada... Oppo A37F dijual dengan harga sekitar RM400 ke bawah je. Murah kan... 

Buat remaja, budak sekolah atau budak universiti yang mencari handphone harga murah, mampu milik. Tapi, nak kualiti gambar yang sangat jelas dan cantik... Oppo A37F adalah pilihan terbaik. Seriously!!!

Kenapa Fiza berani kata kualiti gambarnya jelas dan cantik... Berikut adalah contoh-contoh gambar yang pernah Fiza ambik menggunakan phone a37f tanpa sebarang edit dan tanpa menggunakan sebarang function tambahan pada kamera.

Gambar oppo a37

Handphone jelas dan menarik

Oppo

Gambar dari oppo

Cantik kan?

Sekarang lagilah, 11 November nanti... #Lazada dan #Shopee buat biggest sales. Confirm harga menurun kaw kaw... punya kan.

Handphone murah tapi gambar jelas

Lain-lain function lebih kurang sama je dengan smartphone lain. Apa yang penting, Fiza sangat puas hati dengan hasil gambarnya. Walaupun murah, gambar yang terhasil tetap jelas dan cantik. Pendek kata, memang berbaloi beli. Alhamdulillah, guna oppo a37f pun dah cukup memuaskan hati. 

2 Comments