Assalamualaikum, hai...
Dapat Mesej Dari Abang Posmen | Harini agak awal bersiaran. Al-maklumlah, bila dah musim cuti... Kena banyak luangkan masa dengan famili. Bila anak-anak masih tidur, curi peluang sekejap untuk update blog. Hehe.  

Pendapat tentang staff pejabat pos

Entri kali ni saja nak sembang pasal abang posmen. Alhamdulillah, so far... Staff posmen tempat Fiza memang terbaik. Tiap kali barang sampai, tiap kali tu jugak dia akan mesej. Dah kenal sangat dah dengan muka family Fiza. Asal dorang ambik je poslaju, mesti dia bagi. Biasalah pejabat pos kampung kan. Tak ramai, that why kenal. Ye tak?

Kalau duk KL, jenuh haihhh nak mesej satu-satu pelanggan bagitau barang sampai. Kan? Hehe... 

Setakat ni posmen tempat kami memang bagus. Walaupun mereka tiada sistem penghantaran ke rumah... At least dorang ambik inisiatif untuk mesej kita, bila barang sampai... Dalam duatiga tahun ni jugakla dorang buat sistem gitu. Sebelum tu... Sorry!!! Ada ke, takde ke poslaju sampai... Kita kena check sendiri di pejabat pos.

Alhamdulillah, rezeki jugak tu dapat posmen baik. Kan! 

0 Comments