Assalamualaikum, hai...
Sarung Kotak Tisu Kait | Alhamdulillah, harini Fiza agak sibuk sedikit. That why lambat bersiaran. Nak kena siapkan sarung berkait untuk kotak tisu. So far, satu dah siap.

Sarung kotak tisu kait

Untuk kotak tisu ni, customer nak satu color je. Design pun dia nak paling ringkas. Pendek kata, sarung kotak tisu kali ni jenis stail lama... Kosong tanpa bunga. Nak buat macam mana... Itu dah permintaan customer. Layankan aje. Ye tak?

Tapi... Seriously, walaupun simple... Tapi comel. Comel di mata Fiza jela kot 😂😆😜 Dah tunjuk dah kat customer. Dia puas hati... Oklah tu...

Sarung berkait untuk kotak tisu

Done! Untuk sarung kotak tisu jenis kait. Esok nak kena sambung lagi satu. In shaa Allah, nanti Fiza update ok. Kemudian, jika ada yang nak tempah barangan kait... Just inform Fiza ok. In Shaa Allah, as soon as possible Fiza reply.

Bye... Fiza nak layan megadrama cik reen mr ngokngek kejap. Hehe...


4 Comments

  1. Pandainyaaa kak fiza mengait.. Ekin teringin nak belajar mengait, tapi nampak macam rumit je.. Hehehe. Ke tak sebenarnya?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Biasa-biasa je Ekin. Dulu pun akak tak reti mengait. Tapi, akak belajar mengait guna youtube je. Ekin pun boleh sebenarnya 😊

      Delete
  2. Cantiknya. Kreatif sungguh awak ye.. by the way, semoga suksess dgn bisness ni ya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah... Berkat bakat yang Allah kurniakan Nur. DIA yang permudahkan. Dulu... Fiza tak reti mengait, malah beranggapan tak kan pandai mengait. Tak sangka, berpandukan youtube... Rupannya, boleh pulak. Alhamdulillah....

      Terima kasih atas doanya. Semoga kita sama² sukses dalam perkara yang kita minati. Aamiin...

      Delete